Senoji Klaipėdos miesto taryba tebedirba? | KaunoDiena.lt

SENOJI KLAIPĖDOS MIESTO TARYBA TEBEDIRBA?

Oficialioje Klaipėdos savivaldybės interneto svetainėje matyti, jog ir toliau tebedirba praėjusios kadencijos miesto taryba. Sekretoriato atstovai teisinasi, kad atnaujinti tinklalapio dar nespėjo, nors jau praėjo bemaž dešimt dienų.

Oficiali Klaipėdos savivaldybės svetainė ir toliau skelbia, kad Klaipėdos mieste mero pavaduotojas yra Artūras Šulcas, nors šis buvęs politikas pastaruosiuose rinkimuose net nedalyvavo.

Ten pat galima rasti ir visų kitų buvusių 2015–2019 m. kadencijos tarybos narių atvaizdus bei jų kontaktus, nors didžiosios daugumos jų įgaliojimai baigėsi balandžio viduryje.

Po pastarųjų rinkimų į Klaipėdos tarybą išrinkta net 20 naujų politikų iš 31. Tad senieji duomenys glumina svetainės lankytojus.

"Dar praėjusią savaitę duotas nurodymas puslapiui atnaujinti. Didelės apsukos, daug informacijos, daug pakeitimų. Dešimt dienų praėjo nuo kadencijos pabaigos? Reikia skaičiuoti darbo dienas, plius dar balandžio 22-oji buvo Velykos. Nes darbo daug, šalia atnaujintos informacijos turi būti pakeistos ir naujai išrinktų tarybos narių nuotraukos. Veikia dar ir duomenų apsauga. Kuriame jiems elektroninius paštus. Visus parametrus netrukus sukalibruosime. Bet ačiū už pastabas", – teigė Klaipėdos miesto tarybos sekretorius Modestas Vitkus.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

kompiuterastas

el. pasta sukurti - 5 min, info pakeisti - 5 min, kazin ar su savivaldybes apsukom uzteks kadencijos sita darba atlikti.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS