Skandinaviški degalai – ko gero geriausias sprendimas | KaunoDiena.lt

SKANDINAVIŠKI DEGALAI – KO GERO GERIAUSIAS SPRENDIMAS

  • 5

Tiek žiemai, tiek vasarai skandinaviški degalai vieni geriausių – atsiliepia vartotojai (pasakoja „Apoil“ vadovas Paulius Zaveckas).

Mes galime tik patvirtinti tai, ką sako vartotojai, nors manome, kad neprastesni ir degalai, kurie gaminami bendrovės „Orlen Lietuva“ Mažeikiuose. Tačiau atsižvelgiant į vartotojų atsiliepimus, visgi rekomenduojame rinktis skandinaviškus, kuriuos mes ir tiekiame.

Pasak vartotojų – skandinaviški degalai yra ekonomiškesni, stabiliau dirba automobilio variklis,iš jų gaunama daugiau energijos. Žiemą tokie degalai tikrai patikimiau atlaiko žemą temperatūrą, variklis lengviau užsiveda.

O vartotojai, kurie perka šildymuis degalus, komentuoja, kad tokie degalai ne tik išskiria daugiau šiluminės energijos (tam pačiam šilumos energijos kiekiui gauti sunaudojama mažiau degalų t.y. jie yra ekonomiškesni), bet ir katilo darbas stabilesnis, mažiau užsiteršia.

Dėl šių priežasčių ir mes, tiekdami degalus ar autotransportui, ar šildymui bei žemės ūkiui, pirmenybę teikiame būtent skandinaviškiems.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Nesvarbu

Eilini karta jie nesamones skleidžia....

klp

Nuo pat Nesteatejimo i Klp piluosi degalus tik ten ir nei karto nenuvyle.Nuvaziavau kelis simtus tukstanciu km ir nei karto nebuvo problemu su kuro sistema.Deja apie kitus tiekejus negaliu pasakyti nei gero nei blogo-nesu ju vartotojas.Tik is to,kad kuro aparatura remontuojantys specialistai nesedi be darbo, galiu speti, kad kazkoks skirtumas yra.

Jonas Lietuvis

Tas buvo panašu į teisybę priešdaugelį metų ,kai,sakykim deklaruojamas tankis išties buvo didesnis skandinaviškame dyzeline. Dabar Lietuvoje visur vienodas. Tad straipsnis apie tai ką mano bobutė pasakė , arba turi parašyti rimtus argumentus.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS