Statybininkų prospekte – nemalonūs siurprizai | KaunoDiena.lt

STATYBININKŲ PROSPEKTE – NEMALONŪS SIURPRIZAI

Šalia atnaujinto Statybininkų prospekto netikėtai atsirado įgriuvų. Jų užfiksavo ir Klaipėdos savivaldybei pranešė gyventojas, dar kitos buvo pastebėtos veikiausiai specialistų apsilankymo metu. Vienos įgriuvos jau sutvarkytos, kitų tvarkymo darbai bus užbaigti šią savaitę.

Pasak Klaipėdos savivaldybės Statybos leidimų ir statinių priežiūros skyriaus vedėjo Gedimino Pociaus, gyventojo pranešimas apie įgriuvas buvo gautas dar praėjusių metų pabaigoje, gruodžio 29-ąją.

Atsiradusios įgriuvos jau sutvarkytos.

„Patikrinus situaciją vietoje, užfiksuota, kad viena įgriuva yra žolyne virš šilumos tinklų, apie tai informuota bendrovė „Klaipėdos energija“. Šioje vietoje nuo 2023 m. liepos 18 d. dirbo „Klaipėdos energijos“ rangovai, šilumos tinklų rekonstravimo darbai buvo baigti pernai spalio 10 d. Atsiradusią įgriuvą rangovai sutvarkys iki vasario 9 d.“, – teigė G. Pocius.

Anot jo, kita įgriuva Statybininkų prospekte užfiksuota šaligatvyje, po ja yra skirstomojo dujotiekio tinklai.

„Šioje vietoje nuo 2022 m. lapkričio 25 d. iki 2023 sausio 31 d. dirbo ESO rangovai, atsiradusios įgriuvos jau sutvarkytos“, – tikino G. Pocius.

Gediminas Pocius. Vytauto Liaudanskio nuotr.

Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjas Valdas Švedas patvirtino, kad visi rekonstrukcijos darbai Statybininkų prospekte buvo baigti praėjusių metų rudenį.

„Visi darbai buvo susiję su „Norfos“ prekybos centru. Jų pareiga buvo įrengti Gedminų ir Statybininkų prospekto sankryžą, reguliuojamus šviesoforus. Viskas baigėsi dar praėjusį rudenį“, – patvirtino V. Švedas.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Marijus

Nu o kas gali panegti tai, kad Klaipėdos savivaldybės "atsakingi ir suedukuoti" ponai ir ponios gavo savo konjako dėžutes ir užmerkė savas apriebėjusias akutes į visą tą su "remontais ir rekonstrukcijom" pridarytą mėšla....

Antanas

Smiltelės,Mogiliovo gatvės rekonstrukcijos rekordas .80 metrų gatvė, tvarkoma greitai balandžio mėnesį sukaks metai Padare šaligatvį palei medžių skverą,išvažiuodami,ant šaligatvio papyle žvyro mašina,žmonės vaikščiodami,mamos su vežimėliais turi lipti į skvero šlapia žemę.Kam tą žvyro krūvą ,kai šaligatvis baigtas.Si galvosūkį manome turėtų išspręsti savivaldybės miesto tvarkymo skyrius.

Ar skaičiuojate kiek transporto ten pravažiuoja?

Ten ne tik įgriuva, praraja atsiras. Ir sukamės visų džipai, kabrioletas ir kitas sunkusis transportas žemyn, ant viršaus bus potvynis ir sprogs tie dujų vamzdžiai. Ar yra proto šitiek užstatyti ir paleist tokį kiekį transporto paprasčiausiai pelkės plotus?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS