Šventiškai puošiasi ir paplūdimiai | KaunoDiena.lt

ŠVENTIŠKAI PUOŠIASI IR PAPLŪDIMIAI

Uostamiesčio paplūdimiuose norima sukurti kalėdinę nuotaiką. Šviečiančios girliandos nušvito ant Smiltynės ir Antrosios Melnragės gelbėjimo stočių, rengiamasi puošti eglutes.

"Paplūdimiai jau atrodo šventiškiau. Toliau kažką improvizuosime. Planuojama atvežti ir eglutes, kurias padabinsime", – pasakojo biudžetinės įstaigos "Klaipėdos paplūdimiai" direktorius Virginijus Urbonas.

Dar vasarą prie Antrosios Melnragės stoties buvo pasodintos kelios eglutės, tačiau jos šiemet dar nebus puošiamos. Ketinama atsivežti didesnę.

Pasak V.Urbono, paplūdimiai gražinami pačių darbuotojų iniciatyva, be didelių projektų.

"Norime, kad žmonės šventiškai jaustųsi ne tik mieste, bet ir pajūryje, kuriuo didžiuojamės. Juolab kad pastaruoju metu apšvietimas yra labai aktualus. Po 17 val. jau būna tamsu. Kai šviesiau, nuotaika visai kita. Žmonės – ne tokie pikti", – tikino vadovas.

Šventiniu laikotarpiu miestiečiai ir svečiai dažnai užsuka į pajūrį. Kai kurie paplūdimyje pasitinka ir Naujuosius metus.

"Kartą sutikau Naujuosius pajūryje. Prie molo buvo labai daug žmonių. Antrojoje Melnragėje po vidurnakčio – taip pat. Žmonės skirtingi, skirtingi ir jų poreikiai, charakteriai. Vieni Naujuosius švenčia šurmulyje, kiti – gamtos prieglobstyje", – tvirtino vadovas.

Antrosios Melnragės paplūdimyje jau anksčiau įrengti ir šviestuvai, apšviečiantys jūrą. Daug miestiečių tamsiuoju paros metu atvyksta pasigrožėti šiuo vaizdu.

Antrojoje Melnragėje baigta įrengti ir apžvalgos aikštelė. Dabar tokių uostamiesčio paplūdimiuose yra trys. Tokios vietos sumontuotos ir Pirmojoje Melnragėje, Giruliuose.

GALERIJA

  • Šventiškai puošiasi ir paplūdimiai
  • Šventiškai puošiasi ir paplūdimiai
Klaipėdos paplūdimių nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Pirties mėgėja

Šaunuolė mūsų pirtininkė Marija, kuri stengesi sukurti šventinę nuotaiką.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS