Taikos prospekte – grunto tyrimai | KaunoDiena.lt

TAIKOS PROSPEKTE – GRUNTO TYRIMAI

Nuo kovo 1-osios Taikos prospekte prasidės asfalto dangos geologiniai ir geotechniniai tyrimai. Klaipėdos savivaldybė informavo, kad darbai veikiausiai užtruks visą mėnesį, iki pat kovo 31-osios.

Tyrimai bus atliekami įvairiose Taikos pr. vietose, bus imamas grunto mėginys ir siunčiamas į laboratoriją.

Pasak įmonės "Geoinžinerija" darbų vadovo Daliaus Baubino, viename taške bus dirbama ne ilgiau kaip 30 minučių.

"Taikos pr. bus atliekami inžineriniai geologiniai grunto tyrimai. Negaliu atsakyti, kur tiksliai bus dirbama, bet, mano žiniomis, bus tvarkomas nemažas Taikos pr. ruožas. Minimaliai prie tyrimo taško dirbsime 15–30 min. Išgręšime 1–3 metrų gylio skylę, pamatuosime gruntą, paimsime tyrimams ir išsiųsime į laboratoriją. Po to tą vietą sutvarkysime, į skylę pripilsime grunto. Skylės diametras – apie 130 milimetrų, tai mažiau negu sprindis. Dėl artėjančių darbų jau viskas yra suderinta su "Klaipėdos keleivinio transporto" įstaiga ir policija", – paaiškino D.Baubinas.

Vadovo teigimu, būsimi darbai gyventojams trukdyti neturėtų.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

to glušiui kauniečiui

Kauniečio komentaras teisingas, neaišku dėl jo Klp skiltyje buvo na dažnai žinios iš Kauno. Ps. Visus siuntinėjijate kur eisite jūs?

glušiui kauniečiui

Tai jei tau nepatinka , tai eik susikurk savo tinklaraštį ir ten gali kelti tik Kaunui aktualią informaciją. Arba paspaudi kryžiuką viršutiniame dešiniajame kompiuterio ekrano kampe , o ne spjaudai ant klaviatūros ir ekrano. Nes daugiau , kaip glušiumi savęs šioje situacijoje nepastatei. P.S. pričkau , eik pasigydik savo senatvini- komunistinį marazmą.

Pranas Pričkus

Pritariu. Šiaip nuotraukoje represinių, kitaip vadinamų jėgos struktūrų mašina. Ką jie išdarinėjo, išdarinėja esame matę daug įrašų, ką slepia sistemininkai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS