„Tavo idėja“: laikas išrinkti geriausius sumanymus | KaunoDiena.lt

„TAVO IDĖJA“: LAIKAS IŠRINKTI GERIAUSIUS SUMANYMUS

  • 1

Jau nuo lapkričio 1-osios prasidėjo balsavimas už dalyvaujamojo biudžeto konkurso „Tavo idėja“ iniciatyvas. Už labiausiai patikusias, įdomiausias ir originaliausias idėjas bus galima balsuoti visą lapkričio mėnesį. Tai padaryti gali kiekvienas Klaipėdos rajono gyventojas, kuriam ne mažiau nei 16 metų. Savo balsą galima atiduoti net už tris projektus.

Iš viso buvo pateikta net 41 idėja, o Savivaldybės specialistų komanda, išnagrinėjusi pateiktus sumanymus ir įvertinusi, ar jos atitinka konkurso sąlygas, atrinko 31 idėją už daugiau nei 1,6 mln. eurų, kurios atkeliavo į finalinį etapą – balsavimą.

„Gyventojai jau mato, kaip „Tavo idėja“ projektai keičia Klaipėdos rajono veidą – jų jau įgyvendinta 18. Ir atėjo metas visiems nuspręsti, kokios dar idėjos virs realybe.

Tam Savivaldybė skirs net 300 tūkst. eurų. O rinktis tikrai yra iš ko, nes sumanymai patys įvairiausi: nuo poilsio zonų, žaidimų ir sporto aikštelių iki kalnų dviračių parko, fontano, kabančio tilto ar pontoninio tilto įrengimo. Tad kviečiu visus aktyviai balsuoti ir išrinkti verčiausias įgyvendinimo“, – sakė Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Čiaupas

Geriausias sumanzmas rajono valdžiai būtų pradėti judinti šiknas — statyti mokyklas ir darželius, sukurti viešojo transporto tinklą. Dabar gi tik renka gyventojų pajamų mokesčius, o rūpestį tais gyventojais numeta miestui. Tada gal Klaipėdai ir reikėtų prisijungti tas aplinkines gyvenvietes, nes kol kas rajonas jas tik melžia.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS