Tiltų gatvėje remontuos grindinį | KaunoDiena.lt

TILTŲ GATVĖJE REMONTUOS GRINDINĮ

Klaipėdos senamiestyje šią savaitę pradėti Tiltų gatvės remonto darbai. Prognozuojama, kad grindinį kelininkai remontuos iki birželio, todėl retkarčiais šioje gatvėje gali strigti eismas, nes teks uždaryti eismo juostų ruožus.

Pastarąjį kartą Tiltų gatvė buvo remontuota prieš ketverius metus.

Per tą laiką grindinio akmenys išsikraipė, lietus išplovė grindinio siūles, atsirado provėžos.

Klaipėdos savivaldybės administracijos direktorius Andrius Žukas patikino, kad remonto gatvėje jau reikėjo.

„Kai kur jau nebeliko pačių akmenų. Atsirado provėžų. Reikia užpilti atsijomis akmenų tarpus. O dviračių taką, jei neklystu, padengs specialia medžiaga“, – patikino A. Žukas.

Darbų sąmata nėra labai didelė – gatvę ketinama suremontuoti už 20 tūkst. sumą.

„Sąmata nedidelė, tik laiko tarpas ilgas. Nes gatvės negalima uždaryti. Teks organizuoti darbus taip, kad eismas vyktų. Bus uždaroma tik po vieną eismo juostą“, – paaiškino A. Žukas.

Grindinys ypač nukenčia dėl sunkesnio transporto srautų.

„Važinėja autobusai. O pats grindinys nėra pritaikytas tokiems eismo srautams“, – tikino A. Žukas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Romas

Prisiminiau tokį atvejį. Daug metų atgal į mūsų įmonę atvažiavo vokietis, kuris pirko iš Klaipėdos medienos sniego valymui skirtus fanerinius ruošinius. Atvažiavo jis pareikšti pretenziją gamintojui, kad tą fanerą jie klijuoja vandeniui atspariais klijais. Į mūsų nuostabą, kad taip ir turi būti, jis atsakė, kad vandeniui atspariais klijais suklijuota fanera daug ilgiau laiko, todėl žmogus, įsigijęs iš jo tą sniego kastuvą, naudosis juo ne vienus metus. Todėl jis galės parduoti mažiau kastuvų. Tas kastuvas po zezono turėtų būti netinkamas naudoti daugiau ir žmogus bus priverstas pirkti dar vieną. Čia kažkas panašaus. Padaryk kokybiškai, dešimčiai ar daugiau metų ir sėdėsi be darbo. O čia kas kelis metus "remontą" reikia daryti.

Lombardas

Vėl dės brokuotą kinų "prekę"?

Realistė

Tik neprileiskit miesto tvarkymo skyriaus prie šių darbų..........
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS