Uostamiesčio verslininkai ruošiasi Moters dienai | KaunoDiena.lt

UOSTAMIESČIO VERSLININKAI RUOŠIASI MOTERS DIENAI

Uostamiesčio verslininkai nesnaudžia. Daugelis jų jau pasirūpino leidimais Tarptautinę moters dieną gėlėmis prekiauti įvairiose miesto vietose. Kaip įprasta, dauguma prekeivių prie įvairiaspalviais žiedais nukrautų prekystalių lauks kovo 7–8 d.

Nors iki Tarptautinės moters dienos liko beveik savaitė, tačiau uostamiesčio verslininkai suskubo ruoštis šventei.

Klaipėdos savivaldybės Licencijų, leidimų ir vartotojų teisių apsaugos skyriaus vyriausiasis specialistas Donatas Jeruševičius pastebėjo, kad prekeiviai iki paskutinės minutės nelaukia.

Jie intensyviai perka leidimus kovo 8-ąją ryškiaspalviais žiedais prekiauti įvairiose Klaipėdos vietose.

Šiais metais dauguma verslininkų miesto gatvėse bei atvirose erdvėse savo produkciją siūlys kovo 7–8 d.

Prekiaujantiesiems gėlėmis buvo galima įsikurti keliose dešimtyse įvairių prekybai tinkamų vietų, pavyzdžiui, prie gyvenamųjų namų, prekybos centrų, spaudos kioskų, pėsčiųjų takų pakraščiuose ir netgi Smiltynėje.

Anot D.Jeruševičiaus, daugumą vietų verslininkai jau išgraibstė.

„Jei skaičiuotume papildomas vietas, verslininkams jų buvo siūloma 80. Šiuo metu yra gauti 63 prašymai. Dabar liko 17 laisvų vietų, tačiau iš jų 12 – Smiltynėje, kurios nėra labai paklausios“, – paaiškino pašnekovas.

Vyriausiojo specialisto teigimu, prekiautojų gėlėmis dėmesio sulaukė tie taškai, kuriuose susidarys didžiausi žmonių srautai – prie prekybos centrų, spaudos kioskų ar netoli daugiabučių namų.

Už leidimą prekiauti gėlėmis kovo 7–8 d. verslininkams šiemet teko sumokėti beveik 2 eurus. Tiems, kurie ryškiaspalviais žiedais prekiaus tik Tarptautinę moters dieną, leidimas atsiėjo 1 eurą.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

to - Atsipeikėkite

taves niekas, tikiuosi, "NEĮŽEIDINĖS" :)))

Roza Liuksemburg

Dviejų žydelkų, Lenino draugių sugalvota ''šventė''

To AtsipeikėkiteTre, 2016-03-02 14:41

Kas cia per performansas nevykes? :D man atrodo kad ponule nesat gavus niekad geliu per sia svente :D O svente kad ir kaip jums bus liudna turi savo pradzia Niujorke
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS