Už 2,4 mln. eurų bus rekonstruojamas kelias į pajūrį | KaunoDiena.lt

UŽ 2,4 MLN. EURŲ BUS REKONSTRUOJAMAS KELIAS Į PAJŪRĮ

  • 13

Beveik 7 kilometrų ilgio kelio ruožą tarp Klaipėdos ir Palangos už 2,4 mln. eurų remontuos Prancūzijos kapitalo kelių tiesimo bendrovė „Eurovia Lietuva“. Sutartis pasirašyta praėjusį ketvirtadienį.

„Eurovia Lietuva“ per keturis mėnesius suremontuos itin prastos būklės asfalto dangą nuo 11,9 iki 19 kilometro , sutvarkys kelkraščius, nuovažas, autobusų stoteles, pranešė Kelių direkcija.

Kelias bus rekonstruojamas tik viena kryptimi – nuo Klaipėdos į Palangą, nes kitoje pusėje jo būklė yra patenkinama.

Dėl prastos šio kelio ruožo dangos ir avaringumo leistinas greitis jame ribojamas iki 70 kilometrų, čia dažnai patruliuoja policijos pareigūnai.

Anksčiau kelias Klaipėda-Palanga buvo dviejų eismo juostų, o vėliau nutiestos dar dvi papildomos vienos krypties juostos.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

taip jums ir reikia durniams

sitokie pinigai o kelias lopomas kur tai girdeta,kur pinigai,niekas ne uz neatsako vagiam kiek norim ir pofui ,ot valdzia ka norim ta darom teismai paperkami ir toliau vagiam,uz tat pencininkams uztenka kaulo pagriauzti ir visi patenkinti,o zmoniu atsakymas ,,,,,,ka padarysi,,,,,,durniu laivas,kada zmones atsibus is durnaus miego tol valdininkai vogs,,,,,,

Anonimas

Cia tai topu topas pravaziuoti neimanoma. Tiek priststyta prie kelio

stebėtoja

Keistu principu vyksta kelių remonto darbai. Išeiginėmis dienomis važiavome į Karklę- visame pajūrio ruože -įrengtos mašinų stovėjimo aikštelės.O prie Olandų kepurės -aikštelių nebėra , ten-statykite kur norite ir kaip norite.O juk čia didžiulė poilsiautojų sankaupa.Tai ir stato žmonės ,kur papuola.Net vestuvininkų suvažiavo su visa svita ir tiems neatsirado vietos ,kur apsistoti. Vadinasi kažkas kažkur nepagalvota ar praleista.Žmonių Karklės paplūdimyje -labai daug o persirengimų kabinų vos viena kita.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS