A. Vaitkus sveikina Angelų sargų dienos proga | KaunoDiena.lt

A. VAITKUS SVEIKINA ANGELŲ SARGŲ DIENOS PROGA

  • 13

Gerbiami Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato vadovai, gerbiami policijos pareigūnai,

Policijos tarnyba ir misija kiekvienoje valstybėje yra ypač svarbi. Policija – tai saugumas, tvarka, pagalba kiekvienam šalies piliečiui visada, kai tik jos prireikia.

Sveikinu jus visus profesinės šventės proga, linkiu ištvermės jūsų sudėtingame darbe ir ramybės jūsų šeimoms!

Dėkoju kiekvienam policijos pareigūnui, sąžiningai kasdien atliekančiam savo pareigas. Jūsų atsidavimas be galo svarbus visai valstybei bei kiekvienam jos gyventojui.

Dėkoju policijai už bendradarbiavimą ir pagalbą suvaldant įvairias situacijas mieste – tiek masinių renginių metu, tiek atsitikus nelaimei, susidūrus su sudėtingomis situacijomis, kurių, deja, taip pat negalime išvengti.

Ačiū jums visiems už tarnybą ir linkiu, kad jūsų tikėjimas valstybe ir jos žmonėmis niekada neišblėstų, o policijos pareigūno profesija – būtų gerbiama ir vertinama. Gražios ir prasmingos šventės!

Klaipėdos miesto meras

Arvydas Vaitkus

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

supraskit apmaudautojus

Jie niekaip negali atleist Vaitkui prakištų rinkimų:D) Nors kaltint turėtų tik patys save...Nuo šiol Klaipėdoje bus tik taip : blogai dirbi miestui ir jo gyventojams - von iš akių. MIESTUI IR GYVENTOJAMS o ne savo parcijai, konkretiem juodiem verslam, Vilniaus aferistams ir kitoms gaujoms..Įsikalkit į makaules.

:)))))

Paskaitau patryyyyjotų , tų "išsilavinusių" , kurie balsuoja už liberaliuosius ir suprantu - bukas ir bukesnis :)

vaitkus pasidėjas kalendoriu kaip robotas

sveikina visus, ne duok dieve ką nors praleis, nebalsuos už ji sekančiuose rinkimuose, kada pasveikinsi Tilžės gatvės pijokus ir automatiškai sutvarkysi šaligatvius, nes iki šnapsinės kojas išsilaužysim
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS