Vasario 24 d. Palangoje – Ukrainos palaikymo akcija „Mes esame kartu“ | KaunoDiena.lt

VASARIO 24 D. PALANGOJE – UKRAINOS PALAIKYMO AKCIJA „MES ESAME KARTU“

„Kviečiame palangiškių ir ukrainiečių bendruomenes vasario 24 d., penktadienį, 17.30 val. susitikti Jūratės ir Kastyčio skvere prie Palangos tilto bei dalyvauti Ukrainos palaikymo akcijoje „Mes esame kartu“, – ragina Palangos miesto savivaldybė.

Vieningai parodykime, jog esame kartu su Ukrainos piliečiais, kurie jau metus kovoja už savo ir visų mūsų laisvę.

Akcijos metu Palangoje apsistoję ukrainiečiai – Senosios gimnazijos gimnazistai – skaitys eiles apie laisvę lietuvių kalba, į susirinkusiuosius kreipsis ukrainiečių bendruomenės „Sodyba“ pirmininkė Irina Holoborodko bei bendruomenės „Palangos santarvė“ pirmininkė Daina Eimanavičienė.

Vėliau visi akcijos dalyviai bus pakviesti ant jūros tilto susikibti rankomis, taip parodant palaikymą ir vienybę su Ukraina. Ši akimirka bus įamžinta bendroje nuotraukoje, kuria kviesime dalintis socialiniuose tinkluose.

Akcijos dalyviai kviečiami pasipuošti Lietuvos ir Ukrainos šalių atributika.

Rašyti komentarą
Komentarai (21)

idomu

Kodėl vadinami ukrainiečiai tarpusavyje kalbasi rusiška ir kodėl jie taip garsiai linksminasi klubuose bei restoranuose, o mes turime tupėti suglaudę ausis, net per Naujus metus be fejerverkų?

tai

Vėl tampys už rankovės - duokit pinigų, o restoranai sausakimši besilinksminančių "pabėgėlių" :)

tai gal jau

sukneles ar švarkus pradėkit siūt iš Ukrainos vėliavų ir išleiskit įstatymą kad kiekvienas pilietis bent kartą per savaitę ja apsirengęs viešai rodytūsi?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS