Vyksta dar viena klaipėdiečių apklausa | KaunoDiena.lt

VYKSTA DAR VIENA KLAIPĖDIEČIŲ APKLAUSA

Prieš aštuonerius metus Klaipėdos savivaldybės taryba buvo patvirtinusi miesto tikslinę teritoriją, kurioje į infrastruktūrą bei paslaugas buvo investuojamos europinės lėšos. Tuomet buvo apklausiami aplinkiniai gyventojai, kurių prašyta įvertinti jų gyvenamąją aplinką. Analogiška apklausa vykdoma ir dabar, po visų investicijų.

Pabaigus šį šešerius metus vykdytą investicinį projektą, kuris apėmė Baltijos pr.–Kauno gatvę, Kauno g.–Paryžiaus Komunos g., Paryžiaus Komunos g.–Sausio 15-osios g., Sausio 15-osios g.–Bangų g., Mokyklos g., Senamiesčio bei Naikupės ir Dubysos g. mikrorajonus, pradėta šių teritorijų gyventojų apklausa, siekiant išsiaiškinti, ar jų gyvenamoji aplinka pagerėjo.

Šioje teritorijoje per 2016–2022 m. buvo investuota pustrečio milijono eurų, už kuriuos buvo tvarkomi daugiabučių kiemai, kiti infrastruktūros dalykai.

Prieš rengiant šį projektą, buvo organizuota gyventojų apklausa, kurioje žmonių teirautasi, kaip jie vertina savo gyvenamąją aplinką ir paslaugas toje teritorijoje.

Analogiška apklausa rengiama ir dabar, po visų investicijų.

Gyventojai dėl lėšų stygiaus apklausiami internetu, mažiausiai turėtų būti apklausta 400 respondentų.

„Klausimai yra identiški kaip ir 2016 m. apklausoje, išskyrus kelis. Norime išsiaiškinti, kaip pasikeitė gyventojų nuomonė. Apklausa yra anoniminė. Klausimyno užpildymas užtrunka keliolika minučių. Jau esame gavę daugiau atsakymų, nei reikėtų. Apklausa bus vykdoma iki balandžio 5 d. Ataskaitą paskelbsime gegužę“, – sakė vietos veiklos grupės konsultantė Indrė Butenienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

4

Labai pagerėjo, dabar netaip gėda prieš kitų pasaulio miestų gyventojus, bet tvarkyti reikia dar daug, ypač senamiestį

na

pavz trinyciu parkas gerai sutvarkytas,kauno azuolynas irgi liuks,baltijos prospektas del to viaduko tvarkomas labai gerai,visur dviraciu takai plyteles,vetrunges skveras sutvarkytas graziai,taikospr geras asfaltas,ko mums truksta labai gerai viskas sutvarkyta,todel ir balsavau uz grubliauska.

Efa

Nematyt pokyciu Baltijos prospekte
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS