Apie apiplėšimą policijai pranešė po penkių dienų | KaunoDiena.lt

APIE APIPLĖŠIMĄ POLICIJAI PRANEŠĖ PO PENKIŲ DIENŲ

Klaipėdos miesto policijos komisariate tiriamos sunkaus nusikaltimo aplinkybės. Pasak pranešėjo, jis tapo klasikinio apiplėšimo auka, nepaisant to, policininkai turi šiam vyrui nemažai klausimų.

Apie drastišką apiplėšimą uostamiesčio Mokyklos gatvėje 49-erių vyras pranešė sekmadienio vakare.

Jis paaiškino, kad apie 23 val. išėjo iš daugiabučio namo laiptinės Mokyklos gatvėje. Nespėjęs nė įtarti apie grėsmę vyras pajuto smūgį ir prarado sąmonę.

Pasak pareiškėjo, atsipeikėjęs jis pasigedo elektrinio paspirtuko "Xiomi Mi Pro 2", telefono Samsung "Galaxy S21", kuprinės, kurioje buvo piniginė, dokumentai, kelios banko kortelės, apie 400 eurų ir kiti asmeniniai daiktai.

Vyras suskaičiavo, kiek kainuoja dingę daiktai ir pareiškime nurodė patyręs 2 065 eurų nuostolį.

Pareigūnai jau pradėjo ikiteisminį apiplėšimo tyrimą, bet norės dar kartą pabendrauti su nukentėjusiuoju.

Klausimų pareigūnai turėtų mažiau, jeigu įvykiai, apie kuriuos nukentėjusysis pranešė sekmadienį, nebūtų nutikę praėjusį antradienį, rugsėjo 27 d.

Gyvenimas kartais padiktuoja visokių aplinkybių, nežinia, kodėl žmogus atėjo į policiją tik po penkių dienų. Visa tai turėtų paaiškėti per  papildomas apklausas.

Prieš kelerius metus policininkai turėjo nemažai vargo, kai pasipylė pranešimai apie apynaujų telefonų vagystes ir grobimus apiplėšimų metu.

Greitai paaiškėjo, kad daugelis tokių pareiškimų autorių šiuos įvykius išsigalvojo siekdami gauti draudimo išmoką už prarastą daiktą. Paaiškėdavo, kad telefonus ar kitus brangius daiktus pareiškėjai paprasčiausiai pametė arba net patys įkeitė lombarduose. O kai tai išaiškėdavo, pareigūnai pradėdavo nemažai tyrimų prieš pareiškėjus dėl melagingo pranešimo apie nebūtą nusikaltimą.

Kol kas Klaipėdos miesto policijos komisariato tyrėjai linkę išsiaiškinti visas 49 metų vyro nurodytas aplinkybes ir neatmeta nė vienos versijos.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

nu o ka ?? po 5 dienu ...kas negerai ?

gerai pageri...poto gerai uzgeri ...poto gerai nugeri.. uzkandi ka randi i uzgeri kas tuom po ranka papuole....pakol pinigu turi taip gali komoj puse metu gyvent.... sovietu laikai baiges...laisve...valdziai gerai pakol visi mokesciai sumoketi jei narkotiku neturi tai nieks neina i taves nekontroliuoja.... nei 1 daktaras uz PSD negelbes ...ne viena valstybine komisija neateis nepatikrins kaip giveni...nei viena kontoros ziurke nepajudes ka tave is alkoholio liuno istempt... gerdamas gali kantaplius atmest i valdininkams - ok.... a jei atvirai -po 90tuju prihvatizacijos musu kaimas uzsigrudino....i tik slabakai ne vietiniai po 3 dienu gerimo pasiduoda...

Anonimas

ŽMONES NEPASITIKI POLICIJA IR GAL ŽMOGUS GALVOJO SUSITARTI SU PLĖŠIKAIS...

SUSIJUSIOS NAUJIENOS