Apmaudus ruduo policijos pareigūnams: vėl pateko į avariją | KaunoDiena.lt

APMAUDUS RUDUO POLICIJOS PAREIGŪNAMS: VĖL PATEKO Į AVARIJĄ

Pajūrio policijai šis ruduo dėl pareigūnų patirtų eismo įvykių – pats apmaudžiausias. Šią savaitę į eismo nelaimę vėl pateko policijos automobilis. Šį kartą vairuotojams saugiai įveikti posūkį kliudė rudeniniai lapai.

Kas kaltas, neaišku

Avarija Priekulėje, Turgaus gatvėje, fiksuota trečiadienį, apie pietus. Pirminiais duomenimis, kelyje neišsiteko ir šonais susidūrė policijos "VW Transporter" ir BMW automobilis, kurį vairavo moteris.

Pasak įvykį mačiusių vietinių gyventojų, policija važiavo įjungtais garso ir šviesos signalais.

Aštrokame kelio vingyje abu automobiliai nežymiai vienas kitą kliudė.

Ne socialinių tinklų komentatoriams spręsti, kas kaltas.

"Kas kaltas, dar negalime pasakyti. Negaliu teigti, jog kalta BMW vairuotoja. Ne socialinių tinklų komentatoriams spręsti, kas kaltas. Tai bus galima pasakyti tik išsiaiškinus aplinkybes", – pastebėjo Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkė Rasa Stasiulaitienė.

R. Stasiulaitienė minėjo, jog pareigūnai vyko pagal B kategorijos iškvietimą.

Švyturėliai negelbėjo

"Tai buvo smurtas šeimoje. Policijos pareigūnai vyko įjungę garso ir šviesos signalus. Bėda ta, kad toje vietoje yra aštrus, kone 90 laipsnių posūkis. Kiek suprantu, BMW vairuotoja tikrai nematė ir net neturėjo galimybių pamatyti atvažiuojančio policijos automobilio. Kad ir abu vairuotojai pristabdė, stengėsi išvengti susidūrimo, bet nepavyko. Prabraukta tik šoniukais. Apgadinimai nežymūs", – tikino R. Stasiulaitienė.

Policijos mašina važiavo Priekulės centro link, o BMW judėjo Ventės rago ar Svencelės kryptimi ir buvo ką tik išsukusi iš Klaipėdos gatvės.

"Taip, ten yra staigus posūkis. BMW vairuotojai nebuvo kur trauktis, o policijos pareigūnai slydo, nes buvo daug prikritusių lapų. Patys žinome, jog ant šlapių lapų automobilis gali slysti kaip ant sniego. Nors padangos buvo naujos. Tačiau nežiūrint į nieką, pareigūnai, pavyzdžiui, kirsdami sankryžas, kai dega raudonas šviesoforo signalas, privalo įsitikinti eismo saugumu. Jei būtų buvęs didelis greitis, smūgis būtų daug stipresnis", – patikino R.Stasiulaitienė.

Lamdo mašinas

Tai ne pirmas eismo įvykis šį rudenį, kai policijos mašinos aplamdomos avarijose.

Spalį į eismo įvykį pateko aštuoniasdešimtmetis klaipėdietis. Jis sankryžą kirto degant žaliam šviesoforo signalui.

Rasa Stasiulaitienė / Redakcijos archyvo nuotr.

Į senolio vairuojamą "Opel" Smiltelės ir Laukininkų gatvių sankryžoje atsitrenkė tarnybinis policijos automobilis "Volkswagen Transporter".

Pensininkas reiškė pretenzijas policijos pareigūnams už tai, jog šie į policijos suvestines įrašė, kad tai esą pats senolis pylė į policijos mašiną, nors šiai degė raudonas šviesoforo signalas.

Rugsėjį policijos automobilis į avariją pateko Herkaus Manto ir Danės gatvių sankryžoje.

Policijos mikroautobusas susidūrė su "VW Golf".

Liepą policijos automobilis į avariją pateko Liepų ir Herkaus Manto gatvių sankryžoje. Tą kartą buvo sudaužyta pareigūnų "Škoda Octavia", kuri dar taranavo šviesoforą.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Modestas

Taip buna kai su plikom padangom vazineja

EX

Jauni, nepatyrę, be neįgudę, vairavimo patirtis max 2 metai. Ko norėti. Jaunos pareigūnės (mergaičiukės) prie vairo, vyrai reaguoja sulaikydami. Viršininke, būtent socialinių tinklų komentatoriai tai ta visuomenė be kurios pagalbos policija pilnai nepajėgi. Atsiminkite Viršininke,kad policija visuomenės tarnaitė teikianti paslaugas. Skaitykim netyčia ant visuomenės pavarėte.

Senis

Pažiurekit koks žalias jaunimas su tuom policijos mašinom važineja. Gave vairuotojo pažymejima ateina i policija dirbti igudžiu jokiu ir tuo labiau daugiau kaip puse moteru, vyrai policijoj nykstanti rūšis.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS