Atleisti trys sulaikytąjį kankinę policijos pareigūnai | KaunoDiena.lt

ATLEISTI TRYS SULAIKYTĄJĮ KANKINĘ POLICIJOS PAREIGŪNAI

  • 13

Trys Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai atleisti po to, kai paaiškėjo, kad jie netinkamai elgėsi su sulaikytuoju, rašo portalas delfi.lt.

Nustatyta, kad į laikinojo sulaikymo kamerą buvo pristatytas neblaivus agresyvus vyras, kuris nesiliovė triukšmavęs. Naktį budėję policininkai antrankiais surakino už nugaros jo rankas ir ant antrankių užrišo virvę. Tada vienas pareigūnas, palaikydamas atidarytas kameros duris, ėmė sulaikytojo rankas virve tempti į viršų, kol galop virvę permetė per duris ir šias uždarė, o virvės galą patempęs į apačią užfiksavo už kameros durų rankenos.

„Taip antrankiais už nugaros surakintom ir į viršų pakeltom rankomis sulaikytasis išbuvo 57 minutes“, – teigiama policijos tarnybinio patikrinimo išvadoje.

Neįprastas kankinimo būdas užfiksuotas vaizdo kamera.

Klaipėdos policijos viršininkas Alfonsas Motuzas dėl pareigūno vardo pažeminimo iš tarnybos atleido tris ilgamečius darbuotojus, o jų elgesį toleravusį pamainos vyresnįjį nubaudė griežtu papeikimu.

Rašyti komentarą
Komentarai (13)

Tomas

Kokie narkotikai? Sadistus i kolonija! Turi buti teisingumas!

Jonas

Neteko girdėti ,jog Valstybė sulaikytojui pateiktų civilinį ieškinį už tai , jog pastarasis spardė sienas ,duris ir kitaip niokiojo Valstybės turtą ,kuris ,eilinį kartą, yra mokesčių mokėtojų pinigais įgytas ir išlaikomas .

Anonimas

Pareigūnai nubaudžiami,chuliganas triumfuoja,štai dėl ko gėda
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS