Automobilyje prie prekybos centro – negyvas 45 metų vyras | KaunoDiena.lt

AUTOMOBILYJE PRIE PREKYBOS CENTRO – NEGYVAS 45 METŲ VYRAS

Automobilių aikštelėje praeiviai atsitiktinai pastebėjo mašinoje susmukusį žmogų ir iškvietė medikus. Padėti nelaimėliui jau nebuvo įmanoma.

Šis įvykis atsitiko antradienį vakare vienoje Klaipėdos automobilių stovėjimo aikštelėje prie prekybos centro, įsikūrusio Taikos prospekte.

20.17 val. pro „Ford“ markės automobilį ėjęs žmogus atkreipė dėmesį, kad jame keleivio vietoje sėdėjęs vyras galbūt prarado sąmonę. Supratęs, kad žmogui gali būti sutrikusi sveikata, praeivis paskambino pagalbos telefonu ir iškvietė medikus.

Greitosios medicinos pagalbos ekipažas apžiūrėjo vyrą ir konstatavo, kad mirties faktas jau įvykęs ir organizme prasidėję negrįžtami reiškiniai.

Konstatuota 45 metų vyro mirtis. Darbingo amžiaus žmogaus mirties priežastį tiria miesto policijos komisariato darbuotojai.

Išorinių smurto žymių ant velionio kūno nepastebėta.

Pirmadienį Klaipėdoje žuvo pro ligoninės palatos langą iškritęs 77-erių Liepojos gatvėje esančios ligoninės pacientas. Kaip įvyko ši nelaimė, taip pat aiškinasi policininkai.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Siūlau

netikėti, kad tai nuo priverstinių skiepų. Tikrai tikrai, tai visai nuo kitko. Svarbu tikėti, kadangi sunku ir neramu, kai netyčia pagalvoji, o gal vis dėlto dėl skiepų.

Skaitytoja

Ko čia stebėtis? Tai tik pradžia vakcinacijos pasekmių.

Sąmokslininkams

Jei negerbiate savęs, bent gerbkite mirusiojo vaikus. Mirtis tikrai ne dėl skiepų, o dėl visai kitų priežasčių. Savo sąmokslo teorijas pasilikite sau ir nebedarykite sau gėdos. Kas pažino, tas žino.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS