Bagažinėje – ginklas, piniginėje – „žolė“ | KaunoDiena.lt

BAGAŽINĖJE – GINKLAS, PINIGINĖJE – "ŽOLĖ"

Naktinis policininkų reidas Klaipėdos gatvėse vienam vairuotojui baigėsi dideliais nemalonumais, nepaisant to, kad jaunas vyras buvo blaivus.

Antradienį prieš vidurnaktį policininkai surengė vairuotojų patikrą. Kretingos gatvėje 23.45 val. jie sustabdė automobilį "Volkswagen Golf".

29-erių vairuotojas buvo blaivus, nepaisant to, pareigūnai nusprendė atidžiai apžiūrėti mašiną ir vairuotojo daiktus.

Panašiais atvejais pareigūnai tikina turintys ypatingą nuojautą, kad žmogus ką nors slepia ar yra prasikaltęs. Esą tokie asmenys labiau nei kiti jaudinasi, vengia akių kontakto.

Galbūt būtent taip elgėsi ir golfo vairuotojas.

Pareigūnai pareikalavo atidaryti bagažinės dangtį ir rado joje pneumatinį pistoletą "Makarov". Ar tai draudžiamas ginklas, paaiškės po ekspertizės.

Policininkai apžiūrėjo ir vairuotojo piniginę, kurioje rado polietileno maišelį su specifinį kanapių kvapą skleidžiančia augalinės kilmės medžiaga.

Ikiteisminio tyrimo metu šiam vyrui teks paaiškinti, kodėl mašinoje vežėsi ginklą ir iš kur gavo kanapių. Už abu veiksmus jam gresia baudžiamoji atsakomybė.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Kiss baras

Sodint gaidy

Skaitytojas

Nu pridave žmogų, paskambino ir pranešė kaip ir kas, viska jie jau išanksto žinojo ir ka ieškoti ir kur!!!

miestelenas

Siaip leidimo reik ir pneumatiniam, viskas nuo galios prillauso jei iki 7,5J tada nereik, jei daugiau tai reik. Amerikoj tokiu yr apneumatiniu su kuriais elnius medzioja - tai kad parako ner nereiskia kad jis nepavojingas :) nu o visa kita bus po ekspertizes, man idomiausia tokiu patikrinimu legalumas ir kur tos ribos policinku, ar neturi kviest spec kokio tai padalinio ar krminialistu kurie tvarkingai viska padarytu, nepakistu ko nors, filmuotu darant krata ir t.t. Nu nes pasakymas kad policinkas turi 6 jausma ir del to padare krata nu tai man px tegu jis turi 28 jausma, teisinej valstybej cia yra marazmas kai valstybes tarnautojas turi tokias galias. Nes poto ir nusauna zmogus su 6 jausmu, bet pasirodo sieke pinigines..
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS