Brandaus amžiaus skuodiškė patikėjo stebuklu | KaunoDiena.lt

BRANDAUS AMŽIAUS SKUODIŠKĖ PATIKĖJO STEBUKLU

Dar viena naivi lietuvė patikėjo, kad pasaulyje esama princų, kurie per atstumą gali pamilti brandaus amžiaus moterį iš atokaus kaimo ir apipilti ją neregėtais turtais. Taip ji tapo ne Pelene, o nusikaltimo auka.

Birželio 13 dieną Skuodo rajone, nedideliame kaime gyvenanti moteris kreipėsi į policiją. Ji pasisakė supratusi, kad jos viltys sužlugdytos apgavikų.

Moteris papasakojo pernai rudenį socialiniuose tinkluose susipažino su neva Vokietijoje gyvenančiu vyru.

Nors pareiškime pareigūnams apie tai neužsimenama, tačiau daugybė analogiškų istorijų byloja apie tai, kad pažintis netrukus galėjo įgauti romantišką atspalvį.

Po kažkiek laiko vyras pranešė draugei, kad neturi artimųjų, todėl pažadėjo jai išsiųsti siuntinį su 350 eurų. Kažkokia siutų tarnyba skuodiškei nurodė jai pervesti į tam tikrą banko sąskaitą pinigų.

Šiemet kovo mėnesį patikli lietuvė pervedė tūkstantį eurų.

Užliūliuota pažadų vėliau į tą pačią sąskaitą ji pervedė dar 2850 eurų.

Taip iš jos pinigai buvo viliojami dar daug kartų.

Kai susirašinėjimo draugas užblokavo skuodiškės paskyrą, moteris suprato, kad buvo apgauta. Policininkams 67 metų moteris pasisakė sukčiams per neilgą laiką pervedusi 14250 eurų.

Viso pasaulio policininkai tokius sukčius vadina "love scammers" (meilės vagimis). Juos demaskuoti nėra lengva. Paprastai tokie asmenys naudoja svetimas nuotraukas, pinigams išvilioti naudoja pačias įvairiausias psichologijos priemones.

Policijai yra tekę nustatyti ne vieną apgavikų gaują, paaiškėdavo, kad apgavikai dirba kur nors Afrikoje, yra sukūrė tam tiras schemas, kurios neša daugiausiai pelno. Daugybė žmonių, paprastai, sėdi didžiuliuose kambariuose, primenančiuose biurus, ir ieško aukų.

Lietuvos moterys dažniau ant šių sukčių kabliuko pakliūdavo maždaug prieš dešimtmetį, apie tai buvo kuriamos televizijos laidos, rašė spauda.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Senis

Nu beprotė,sena tarka.

Jonas Lietuvis

Mūsų vadinamieji politikai ne prasčiau kabina makaronus . Toks Gražulis ar kitas panašus į švelnų pūkelį, ar kitą vaizdelį , dalina pažadus rinkėjams , apsimeta angelėliais o rezultate jiems stato ragą kaktoje ,gaudami šimtatūkstantinius atlyginimus per daugelį metų ir nieko neduodami t.y nedirbdami. Šita Skuodo poniutė yra puikus pavyzdys ir atvaizdas, atlėpausiui Lietuvos rinkėjui , balsuojančiam kaip mekenančiam kaip avinui.

na ir na

kad gaut siuntinį su 350 eurų sumokėjo 14250 eurų. Na negaila nei kek tokių moterėlių. Iš kur toks ligotas naivumas? Ar meilės savam kaime negana? Nueitu pas kokį joniuką ar petriuką ir pasidžiaugtų be jokių tūkstančių, bet ne - jai mat hanso reik
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS