Bus teisiamas su peiliu siautėjęs klaipėdietis plėšikas | KaunoDiena.lt

BUS TEISIAMAS SU PEILIU SIAUTĖJĘS KLAIPĖDIETIS PLĖŠIKAS

  • 1

Klaipėdos apylinkės prokuratūra teismui perdavė baudžiamąją bylą dėl plėšimais kaltinamo 37-erių klaipėdiečio.

Kaip pranešė prokuratūra, anksčiau ne kartą už smurtinius nusikaltimus teistas vyras kaltinamas apiplėšęs uostamiesčio lošimų automatų saloną ir degalinę bei pagrobęs daugiau kaip 600 eurų vertės turto.

Bylos duomenimis, kaltinamasis vėlų birželio 16-osios vakarą įsibrovė į vieną lošimo automatų saloną Klaipėdoje ir, grasindamas ten dirbančiai klientų aptarnavimo specialistei peiliu, reikalavo atiduoti kasoje buvusius pinigus. Darbuotojai atsisakius tą padaryti, vyras išlaužė juos skiriančios pertvaros duris, iš kasos pagrobė daugiau nei 300 eurų ir pasišalino iš įvykio vietos.

Teisėtvarkos pareigūnų duomenimis, tas pats asmuo po keleto valandų įsibrovė ir į netoli minėtų lošimo namų esančią degalinę, jos operatorei taip pat grasino peiliu. Nustatyta, kad plėšikas pareikalavo atiduoti ne tik kasoje buvusius pinigus, bet ir duoti cigarečių. Skaičiuojama, kad kaltinamasis degalinei padarė daugiau nei 260 eurų vertės nuostolį.

Klaipėdiečiui pagal pateiktus kaltinimus dėl plėšimo gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų. Byla perduota Klaipėdos apylinkės teismo Klaipėdos miesto rūmams.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

smegenu neturi zmogus.

Idijotas kazkoks uz 5 simtus neteks laisves 7 metams. Debilas. Если воровать, то миллион. Если ебать, то королеву.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS