Bute Klaipėdoje rasta seniai mirusi nuomininkė | KaunoDiena.lt

BUTE KLAIPĖDOJE RASTA SENIAI MIRUSI NUOMININKĖ

Klaipėdos miesto policijos komisariato pareigūnai ėmėsi dar vieno mirties priežasties tyrimo. Šį kartą aiškinamasi, nuo ko mirė jauna moteris, velionės kūnas rastas po ilgoko laiko nuo mirties.

Trečiadienį uostamiesčio Smiltelės gatvėje, arčiau Šilutės plento esančio namo gyventojai nusprendė pasikviesti nuomojamo buto savininkę.

Maždaug savaitę jautę nemalonų kvapą ir galvoję, kad šis tvaikas į jų butus sklinda nuo kažkurios įmonės, namo gyventojai pagaliau suprato, kad priežasties reikėtų ieškoti gretimame bute.

Buto savininkė atrakino duris ir rado koridoriuje gulinčios nuomininkės kūną.

33 metų moteris buvo mirusi ne mažiau kaip prieš savaitę, policijos komisariato atstovų žodžiais tariant, rastas kūnas – irimo stadijoje.

Iš Vilniaus į Klaipėdą atvykusi moteris mamai pasakojo, kad dirba kažkuriame uostamiesčio viešbučių. Tačiau sostinėje gyvenanti jos mama nežinojo nei dukros darbo, nei gyvenamosios vietos. Mama dar praėjusią savaitę kreipėsi į policiją prašydama pradėti paieškos bylą. Vargu, ar ji tikėjosi tokios dukros paieškų baigties.

Panašu, kad pastaruoju metu jauna moteris buvo vieniša.

Nuo ko ji mirė, kol kas neaišku, įvykio vietoje apžiūrėję kūną pareigūnai smurto ar savižudybei būdingų žymių neaptiko. Kol kas nėra jokių požymių, kad jauna moteris galėjo tapti nusikaltimo auka.

Tikėtina, kad tikroji jos mirties priežastis paaiškės negreitai, mat kai kuriuos tyrimus atlieka tik Vilniaus teismo medicinos instituto specialistai. Jie turi tiek daug darbo, kad rezultato galima tikėtis tik po kelių savaičių.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

Klp

Ilsėkis ramybėje ,užuojauta artimiesiems.Negalėčiau teisti ,nebuvau kito kailyje.

Koks pamokantis rašinys

Ir mandagus siūlymas visoms bent jau 20 kv.m dispinuojančioms vasaros sezonui priimti dar bent tris keturis ar net septynis. Suprantate juk...daug kas net nebežino, kaip iš tiesų moterys atrodo. O čia velionė...amž.at. ....paslaugų sektoriaus auka. Daug žinojo, kokios tos paslaugos, galimai neištvėrė realybę išvydusi...tikrinkite, kas buvo jos gydantis gydytojai ir kas vaišino darbe gaiviaisiais gėrimais. Galimai kažko gavo ko nepirko, nžn.

benas

Smilteles 12
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS