Praradusi kantrybę Klaipėdos darželio auklėtoja primušė dvimetę | KaunoDiena.lt

PRARADUSI KANTRYBĘ KLAIPĖDOS DARŽELIO AUKLĖTOJA PRIMUŠĖ DVIMETĘ

Lopšeliuose-darželiuose vaikus palikę tėvai ne visada gali būti ramūs. Pasirodo, kai kurie auklėtojai, drausmindami mažylius, naudoja smurtą. Tuo įsitikino viena klaipėdietė.

Moters dvejų metų dukra lanko lopšelį-darželį, esantį Debreceno gatvėje. Pirmadienį mažametę iš įstaigos parsivedusi mama pastebėjo sumušimų žymes. Pastarosios buvo ant mergaitės užpakalio.

Klaipėdietė su dukra nuvyko pas šeimos gydytoją, kuri diagnozavo sumušimus. Lopšelio-darželio auklėtoja prisipažino sudavusi mergaitei.

Dėl įvykio  moteris kreipėsi į policiją. Pareigūnai pradėjo tyrimą dėl fizinio skausmo sukėlimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (39)

Eglė

Vakar per Sroves pažiūrėjau reportažą. Ta auklėtoja, kuri neva sumušė vaiką, buvo ir mano dukrytės auklėtoja darželyje. Galiu pasakyti, kad tai Auklėtoja iš didžiosios raidės. Kai dukra nenorėdavo eiti į darželį, klausdavau, o pas Marytę eisi? Vaikas su malonumu pas Marytę eidavo. Netikiu, kad ji prarado kantrybę ir sudavė. Jos kantrybė ir mokėjimas užsiimti su vaikais yra stebėtinas.

Waiwai

Laikas lopšeliuose, darželiuose slaptas kameras įrengti, būtų atranka afektyvesnė. Būna ir namų auklių juk žiaurių .. Na, kas apgins mažiausius, jei patys nesusirūpinsime?? Gimdytojas, kurios žaloja savo vaikus juk teisia! Tas pats galioja ir auklėtojoms. Nesuprantu kaip galima teisinti smurtą prieš tokius bejėgius vaikučius. Antžmogiai tik gali taip, kurie patys buvo lupami, tokie ir tapo akmeninėm širdim užaugę.

Ru

Maciau reportaza ir atpazinau direktore. Tai darzelis zuvedra. As savo sunu is ten oi triju men pasiemiau musimo zymiu nemaciau bet vaikas skundesi kad teta per galvyte bum bum daro kad i kaili duoda. Sakau o kur tavo kailis? Sako cia ( rodo i uzpakali) pradejo bijoti tamsos dabar vaikas 4,5 metu jau praejo du metai o vis dar uzmiega su sviesa ko iki tol nebuvo. Aukletoja Ligita. Del sios istorijos kokia cia aukletoja buvo nezinau bet mano vaika skriaude Ligita
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS