E. Rusio paieškos: dingusiojo dar nerado | KaunoDiena.lt

E. RUSIO PAIEŠKOS: DINGUSIOJO DAR NERADO

Tęsiantis prieš keturis mėnesius dingusio vaikino Evaldo Rusio paieškoms, kovo 3-iąją Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narai vėl nėrė į Dangės upę. Tačiau vykdant operaciją ir šį kartą teko nusivilti – skenduolio rasti nepavyko.

Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento paros įvykių suvestinėje nurodyta, kad narai gelbėtojai operaciją pradėjo kovo 3-iosios rytą. Atvykę į Danės g. jie nėrė nuo Senosios perkėlos Šiaurinio rago.

Ši operacija sutapo su dingusiojo gimimo diena. Kovo 3 d. „Facebook“ grupėje „Evaldo paieškos Klaipėdoje“ šios grupės administratorė rašė, jog šiųmetinis vaikino gimtadienis visiems – kitoks.

„Ši diena kitokia visiems – tavo šeimai, draugams, tiems, kurie tave pažinojo. Evaldai, kad tu žinotum, kiek visai nepažįstamų žmonių norėtų apkabinti ir pasakyti tau „su gimimo diena, Evaldai!“ Vietoje torto, žvakučių, mes uždegsime žvakę, visi pasimelsime su vieninteliu troškimu – kuo greičiau tave surasti“, – mintimis pasidalijo mergina.

Po jos įrašu mirgėjo kitų grupės narių stiprybės ir vilties artimiesiems palinkėjimai.

Pasak ankstesnių grupės narių diskusijų, vaikino vandenyje rasti nepavyks, esą jis yra kažkur kitur. Tačiau tai patvirtinančių įrodymų kol kas nėra.

Nuo spalio 17-osios mįslingai pradingus E.Rusiui, Klaipėdos policijos pareigūnai nesustabdė paieškų, o Priešgaisrinės gelbėjimo valdybos narai jau daug kartų ieškojo klaipėdiečio Dangėje ir mariose. Ieškant po vandeniu buvo naudojami ir sonarai.

Du kartus iš Kauno buvo atvežtas skenduolių ieškoti išmokytas šuo. Kartą dešiniau nuo perkėlos jis parodė kažką jaučiantis, bet tada narams pritrūko laiko toje vietoje nuodugniai išžvalgyti marių dugną.

Rašyti komentarą
Komentarai (0)

SUSIJUSIOS NAUJIENOS