Gargžduose – avarija, prilygstanti stebuklui | KaunoDiena.lt

GARGŽDUOSE – AVARIJA, PRILYGSTANTI STEBUKLUI

Pačiu Gargždų centru lėkdamas mersedesas tik per stebuklą nesužalojo nė vieno žmogaus. Sumaitota mašina sustojo įsirėžusi į kalvelę prie poliklinikos.

Pačiu Gargždų centru lėkdamas mersedesas tik per stebuklą nesužalojo nė vieno žmogaus. Sumaitota mašina sustojo įsirėžusi į kalvelę prie poliklinikos.

Neeilinis eismo įvykis Gargždų centre nutiko 14.40 val. Klaipėdos gatve važiuodamas "Mercedes" markės automobilis dėl kol kas nežinomų priežasčių užvažiavo ant šaligatvio prie Klaipėdos rajono apylinkės teismo.

Mašina lietė pastato sieną, užlėkė ant neįgaliesiems skirto takelio, nuskriejo nuo jo lyg nuo tramplino, įveikė judrią sankryžą ir rėžėsi į kalvą kitapus gatvės.

Automobilis pakeliui susidūrė su šviesoforu bei kelio ženklais ir buvo siaubingai sumaitotas.

Įvykio liudininkų teigimu, mašiną vairavo pagyvenęs vyras. Jį greitosios pagalbos medikai nuvežė į ligoninę. Policijos žiniomis, vairuotojas liko gyvas ir, panašu, rimčiau nenukentėjo.

Mašinoje važiavo ir vaikas. Jis pats išlipo iš suknežinto automobilio, medikų pagalbos mažamečiui neprireikė.

Gali būti, kad avarija įvyko staiga sunegalavus vairuotojui.

Komentuodamas avariją Klaipėdos kelių policijos biuro viršininkas Ramūnas Šideikis šį įvykį prilygino stebuklui.

"Automobilis įveikė judrią sankryžą. Šalia yra savivaldybė, Sveikatos priežiūros centras, muzikos mokykla, teismas, čia visą laiką būna daug žmonių. Neįtikėtina sėkmė, kad nė vienas praeivis nebuvo sužalotas", – teigė R.Šideikis.

Po nelaimės įvykio vietoje daugiausia darbo turėjo ugniagesiai gelbėtojai, kuriems teko likviduoti avarijos padarinius.

GALERIJA

  • Gargžduose – avarija, prilygstanti stebuklui
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

Jonas

Man reikėjo pažymos ginklui. Tiek laiko buvo sugaišta ir pragaišinta įvairiapusiškai, kad aš psichologės paklausiau ar sunkvežimio vairuotoją ir gi taip tikrina. Man reikėjo tai tik pistoletėlio, bet vairuotoją galima prilyginti valdantį daug pavojingesnį ginklą.

to ir reikejo tiketis

dalinamos med.sveikatos patikros pažymos į kairę ir į dešinę visiems iš eilės. Paskui taip ir gaunasi, kad pusiau akli, epilepsijos kamuojami ar priešinfarktinės būsenos senoliai duodasi po kelius nebaudžiami..... Seniai reikia įvesti med.patikra kam virš 60m. - kad kasmet tikrintusi....

SUSIJUSIOS NAUJIENOS