Girulių paplūdimyje sučiuptas iškrypėlis: fotografavo kopose besideginusią nepilnametę | KaunoDiena.lt

GIRULIŲ PAPLŪDIMYJE SUČIUPTAS IŠKRYPĖLIS: FOTOGRAFAVO KOPOSE BESIDEGINUSIĄ NEPILNAMETĘ

Girulių paplūdimyje buvo sučiuptas vyras, įtariamas nepilnamečių merginų fotografavimu. Į vietą atvykę pareigūnai aiškinosi detales.

Vaizdo įraše, kuriuo pasidalino „Klaipėdos paplūdimiai“, gelbėtojas sakė, kad pareigūnai patvirtino „fotografo“ telefone radę nepilnametės nuotraukų.

Mergina, kurios amžius – iki 18 metų, deginosi kopose, kai pastebėjo ją fotografavusį asmenį. Ji išsigando ir ėmė šaukti.

Netoliese buvę du poilsiautojai „fotografą“ sulaikė. Tuo metu mergina iškvietė policijos pareigūnus, kad galėtų parašyti pareiškimą, kadangi nepažįstamas vyras be jos sutikimo ją fotografavo.

Paplūdimyje amoralu viskas.

„Buvo iškviesti ir paplūdimio gelbėtojai. Poilsiautojai, mergina ir gelbėtojai laukė atvyksiančių pareigūnų. Jie, atvykę į įvykio vietą, aiškinosi detales. Pedofilu mes jo nevadiname, taip jį pavadino poilsiautojai. Paprasčiausia tai buvo žmogus, kuris fotografavo nepilnamečius. Paplūdimyje amoralu viskas“, – kalbėjo „Klaipėdos paplūdimių“ direktoriaus pavaduotojas Aleksandras Siakki.

Jis taip pat pažymėjo, kad iki atvykstant pareigūnams, telefonas iš „fotografo“ buvo paimtas. Vėliau perduotas pareigūnams ir patvirtinta, kad merginos nuotraukų jame būta.

Įraše girdėti iš vyro sklindant daug necenzūrinių žodžių. Savo kaltės jis nepripažįsta.

Anot A. Siakki, tokie įvykiai paplūdimyje nutinka ne pirmą kartą.

„Būta ir Moterų paplūdimyje, Giruliuose, Melnragėje. Būna skundų, gelbėtojai atvažiuoja, bet tie fotografuojantys žmonės greitai pasišalina. Nežinau, kaip juos pavadinti, gal ekshibicionistais, vaikštančiais po paplūdimius?“ – svarstė pašnekovas.

Vaizdo įraše vienas vyriškių teigė, kad ir pernai paplūdimiuose buvo panaši situacija, kai vyras terorizavo moteris.

Rašyti komentarą
Komentarai (30)

Kardas

Vaikų (nepilnamečių) fotografavimas ir tokių nuotraukų panaudojimas reikalingas tėvų sutikimas!

Ramiai

O kur čia nusikaltimas? Nėra

Anonimas

Kad fotografafo tai jau ir iskrypelis?. Pagal situos dolbajobus iseina kad Lietuvoje yra apie 2 milijonus iskrypeliu. Ir visi jie galima sakyti turi mobiliakus ir fotografavo ir vaikus, vyrus, moteris. Tai daber reikes VISUS sodinti i namu aresta. Ar ne DOLBAJOBAI.?
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS