Į klaipėdiečių butus braunasi apsimetėliai | KaunoDiena.lt

Į KLAIPĖDIEČIŲ BUTUS BRAUNASI APSIMETĖLIAI

Klaipėdos senamiesčio gyventojai sulaukė netikėtų svečių – į butus beldžiasi dujininkų atstove prisistatanti moteris, kuri, veikiausiai, yra apsimetėlė ir nusikaltėlių bendrininkė.

Socialiniuose tinklalapiuose klaipėdiečiai dalijasi šia žinia ir ragina vieni kitus būti budriais.

Į miesto centrinėje dalyje gyvenančių žmonių butų duris skambina stambaus sudėjimo moteris ir teigia, kad turi patikrinti dujų skaitiklius. Iš tiesų, ji žvalgosi, kur laikomi kokie daiktai.

Kitur ta pati moteris aiškino, kad dirba namus administruojančioje įmonėje.

Žmonės dalijosi patirtimi, esą S.Daukanto gatvėje bei M.Mažvydo alėjoje dieną namuose buvę gyventojai išgirdo skambinant į duris. Pažiūrėję per durų akutę pamatė, kad ji uždengta.

Į klausimą: „Kas ten?“ niekas neatsakė.

„Kai išgirdau kaimynų balsus apačioje, pasidarė drąsiau. Išėjau į laiptinę, už durų stovėjo kažkokia moteris. Paklausiau, kas ji tokia. Ji paaiškino, jog dirba mūsų namą administruojančioje įmonėje. Išgirdęs mūsų pokalbį į laiptų aikštelę išėjo kaimynas ir papasakojo, kad toji moteris pulte įpuolė į jo butą, vos tik jis atidarė duris. Pateikti dokumento, įrodančio, kad tikrai dirba namų valdose ji negalėjo. Pagrasinau iškviesti policiją, ir ji iškart pabėgo. Namą administruojančios bendrovės konsultantė paaiškino, jog tokiu metu, darbuotojai pas gyventojus nesilanko“, - dalijosi su pašnekovais patirtimi jauna klaipėdietė.

Panašu, kad moteris dirba ne viena, tuo pačiu metu gyventojų duris klebeno du jauni vyrai. Paklausti, ko nori, jie ėmė klausinėti, ar gyventojai neturi parduoti gintarų ar gintarinių papuošalų.

Kitu atveju taip pat apibūdinami vyrai skambino į visas laiptinės duris, klibino rankenas.

Šiemet uostamiesčio policija negavo pranešimų apie panašias vagystes iš butų, tačiau jų būta praėjusių metų rudenį. Tada nukentėjusieji taip pat minėjo apkūnią moterį, neva tikrinusią skaitiklius.

Policijos pareigūnai ragina kaskart sulaukus nepasitikėjimą sukėlusių atėjūnų nedelsiant skambinti pagalbos telefonu 112.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

jns

nufotografuokit su telefonu ,perduokite policijai ir dar i laikrasti.

kaimynas

Laukiu nesulaukiu kada pas mane ji ateis. Ilgam prisimintu savo pasivaiksciojimus per butus. Atmusciau sonus ir policijai atiduociau

artis

bl pas mane pamegintu isibrauti isejas gerai papurticiau su tazeriu, o poto paklausciau ka turi ir pacia apvogciau :D
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS