Ilgapirščių akiratyje – nuo paspirtuko iki auksinių papuošalų | KaunoDiena.lt

ILGAPIRŠČIŲ AKIRATYJE – NUO PASPIRTUKO IKI AUKSINIŲ PAPUOŠALŲ

Vakar Klaipėdoje ir Klaipėdos rajone įvykdytos trys vagystės. Į policiją kreipęsi asmenys nurodė, kad buvo pavogti šie daiktai: elektrinis paspirtukas, kepsninė ir auksiniai papuošalai. Įtariamųjų sučiupti kol kas nepavyko.

Penktadienį Klaipėdos pareigūnai gavo pareiškimą dėl vagystės, įvykdytos Taikos prospekte, prie įėjimo į gydymo įstaigą. Asmuo prirakino ir paliko savo elektrinį paspirtuką „Xiaomi“, tačiau grįžęs jo neberado.

Paspirtuko vertė siekė apie 500 eurų.

Taip pat penktadienį, ryte, Klaipėdos rajone, Kretingalės miestelyje, pastebėta, kad iš daugiabučio namo vidinio kiemo dingo prirakinta kepsninė „Kamado bono grande“. Jos vertė – 719 eurų.

Į pareigūnus penktadienį kreipėsi ir Mazūriškių kaime gyvenanti moteris, kuri nurodė, kad tarp birželio 29-osios ir rugpjūčio 18-osios iš stalčiaus dingo maišelis su auksiniais papuošalais.

Maišelyje buvo keturios poros auksinių auskarų su inkrustuotais brangakmeniais, viena auksinė grandinėlė su pakabuku ir vienas auksinis žiedas su inkrustuotu brangakmeniu.

Visais atvejais pradėtas tyrimas dėl vagystės.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Spira

Koks priekvailis vogė paspirtuką, kai mieste tų paspirtukų primėtyta devynios galybės. Imk nors dešimtį, tiktai kur juos dėsi paskui?

SUSIJUSIOS NAUJIENOS