Incidentas Klaipėdoje: dėl trispalvės – kiaušiniu į langą? | KaunoDiena.lt

INCIDENTAS KLAIPĖDOJE: DĖL TRISPALVĖS – KIAUŠINIU Į LANGĄ?

Pietinėje miesto dalyje gyvenanti klaipėdietė buvo sukrėsta, kai antrame aukšte esančio buto langus išvydo apmėtytus kiaušiniais. Moteris įtaria, kad kažkam užkliuvo jos balkone padėtos vėliavėlės.

Audronė Zalumskienė, gyvenanti Budelkiemio gatvėje, įsitikinusi, kad kiaušinių atakos sulaukė tik dėl Vasario 16-osios proga balkone buvusių vėliavėlių – trispalvės ir Vyčio.

„O kas daugiau galėtų? Kaimynai – puikūs, neturime konfliktų. Kažkas, tikėtina, metė kiaušinį kaip tik į tą langą, prie kurio stovi vėliavėlės. Juk čia ruoštis reikėjo, iš kažkur kiaušinį gauti. Nepatinka kažkam trispalvė“, – stebėjosi moteris.

Berželio seniūnaitijos seniūnaitės pranešimas socialiniame tinkle pakurstė aistras. Prie komentatorių prisidėjo ir Klaipėdos savivaldybės Socialinės paramos skyriaus vedėja Audronė Liesytė, kuri neabejoja, kad už tokius darbelius jaunimėliui policija straipsnį tikrai surastų.

„Paskambinau policijai. Bet jie tepaklausė, ar nepatyriau nuostolių. Na, kokie ten nuostoliai. Nemalonu. Lango dešimt dienų neplausiu, žadėjo pareigūnai susisiekti. O vėliavų nenuimsiu, laikysiu iki liepos 6-osios“, – patikino klaipėdietė.

Moteris, dairydamasi į kitus langus, pastebėjo, kad kituose balkonuose trispalvių nematyti.

„Labai jau keistas sutapimas. Juk kažkas iš chuliganiškų paskatų taip pasielgė. Niekas manęs neįtikins, kad buvo kitaip“, – svarstė moteris.

Klaipėdos savivaldybės Kontrolės ir prevencijos poskyrio vedėjas Linas Lapinskas tikino pirmą kartą girdintis apie tokį įvykį.

„Sudėtinga pasakyti, kaip reikėtų išsiaiškinti, kas čia tokie kiaušiniais mėtosi. Iš vienos pusės, vėliava nenukentėjo, negali sakyti, kad tai – valstybinės vėliavos išniekinimas. Tačiau, aišku, žmogui nemalonu, juk ne kas dieną langus kiaušiniais apmėto. Už tokius dalykus tikrai sugėdinti reikėtų“, – mano L.Lapinskas.

GALERIJA

  • Incidentas Klaipėdoje: dėl trispalvės – kiaušiniu į langą?
  • Incidentas Klaipėdoje: dėl trispalvės – kiaušiniu į langą?
Skaitytojo nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (46)

Brutui

kaip graziai rasai dirbk saziningai gauk 700 eu ir laimingai gyvenk kur tu ta laime matei uz toki atlyginima jau menesio gale pamatysi kad tas pats per ta pati pinigu truksta daugiau uzdirbti neiseina nes visi tiek siulo o svogerrio gero neturiu kas itaisytu i gera vieta kas belieka sudie tevyne

Bruto Neto

Matyt, pats ir esi tas, kuris ieško kaltų dėl savo paties sumauto gyvenimo. Dirbk, kaip dauguma normalių Lietuvos piliečių. Negerk ir nevartok narkotikų. Kas rytą nuo 8 iki 18 vakaro sąžiningai atlik savo pareigas. Turėsi pinigų, šeimą ir nepulsi žmogaus, kuris yra istorinė asmenybė, vadovavęs Sąjūdžiui, Atkuriamajam Seimui ir išvadavęs Lietuvą iš komunistinės okupacijos. O gal todėl ir yra maišomas su žemėmis tokių, kaip tu? Todėl ir kuriamos apie Landsbergį visokios nesąmonės, kad apdergtų mūsų Laisvę? Nepagalvoji apie tai?

Brutui

o tau neateina i galva kad žmonelia be niekurnieko tep nepultu ir tokios nuomonės neturėtu? Tas senis ka padirbo ta ir turi. Be reikalo čia aną garbini (jis visai dėl to nepergyvena ir toliau rodo savo šnekom panieka tautai). Na o tu daugiau panašus i sudina troli - tik padugnės šitep deda ant savo pačio šalies žmoniu ir juos šmeižia
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS