Išradingi kontrabandos gabenimo būdai – tabako pakelius klijuoja ant kūno | KaunoDiena.lt

IŠRADINGI KONTRABANDOS GABENIMO BŪDAI – TABAKO PAKELIUS KLIJUOJA ANT KŪNO

  • 3

Per sieną bandoma gabenti ne tik cigaretes – pypkių tabako pakelius klijuoja ant kūno, veža elektroninių cigarečių skystį.

Lietuvos muitinės duomenimis, Panemunės kelio poste Klaipėdos teritorinės Muitinės pareigūnai fiksavo du nelegalaus tabako gaminių gabenimo atvejus.

Latvijos pilietis, vykdamas pėsčiųjų taku iš Rusijos Federacijos į Lietuvos Respubliką, muitinės pareigūnams žodžiu deklaravo deklaruojamų prekių neturintis, tačiau pareigūnai, atlikę asmeninių daiktų ir prekių fizinį tikrinimą, vyro kelioniniame lagamine rado vieną dėžutę ir devynis pakelius (2,18 kg) vandens pypkių tabako. Be to, atlikus asmens apžiūrą, rūbų kišenėse ir po marškinėliais bei kelnėmis papildomai buvo rasti dar 28 pakeliai (6,94 kg) nedeklaruoto vandens pypkių tabako. Tabako gaminius Latvijos pilietis prie kūno buvo prisiklijavęs lipnia juosta. Iš viso rasta 9,12 kg nedeklaruoto vandens pypkių tabako, per Lietuvos Respublikos valstybinę sieną gabento kontrabandos būdu.

Iš Rusijos Federacijos į Lietuvos Respubliką vykusi Rusijos pilietė taip pat muitinės pareigūnams žodžiu deklaravo, kad deklaruojamų prekių neturi, tačiau pareigūnai moters kelioniniame krepšyje tarp asmeninių daiktų rado keturiolika nedeklaruotų buteliukų po 30 mililitrų elektroninių cigarečių skysčio.

Abiem atvejais kontrabandos būdu gabentos prekės sulaikytos, jas gabenę asmenys patraukti administracinėn atsakomybėn.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

jo

kelis pakelius pagauna o furos nesustodamos per pasienį prašvilpia. Užtenka skambučio iš seimo ar kokios ministerijos

Duokit

žmonėms uždirbt pridurkai! Kiek iš tos cigareciu kontrabandos tie ,,mulai" gauna? Katino ašaras/viska pasima dileriai su mentu ,,stogais"../ Valdžios Kumelėsu savo gauja plėšdama milijonus iš sukeltų kainų už pvm, apsoliučiai nesuka galvos kur jos valdomos šalies žmonės turi gaut pinigų sau pragyvenimui..

Romas

Čia išradingi gabenimo būdai ? Nejuokinkit. Praeitas amžius.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS