Kalėjimo senbuvis bandė išprievartauti senolę ir vėliau ją nužudė | KaunoDiena.lt

KALĖJIMO SENBUVIS BANDĖ IŠPRIEVARTAUTI SENOLĘ IR VĖLIAU JĄ NUŽUDĖ

Tik menkas nesusipratimas lėmė tai, kad vakar teisme nepasirodė žiauriais nusikaltimais kaltinamas, anksčiau daugybę kartų teistas Alfonsas Kazlauskas.

Įvyko kažkokia techninė klaida, dėl kurios kaltinamasis iš tardymo izoliatoriaus nebuvo atvežtas į Klaipėdos apygardos teismą.

Tačiau tai nepadės jam išvengti atsakomybės, jau penktadienį tas pats teismas tęs šio asmens suėmimo terminą, o sausio 9 d. imsis nagrinėti bylą.

Antradienį dėl neįvykusio teismo posėdžio nusiminė į teismą atėję keli nusikaltimo aukos artimieji.

A.Kazlauskas kaltinamas apiplėšimu, išžaginimu bei žmogžudyste.

Kaip prasitarė Klaipėdos apygardos prokuroras Jurijus Petuchovas, kaltinamasis aukos anksčiau nepažinojo.

Šis vyras visą gyvenimą laiką tempė nuo vieno teismo posėdžio iki kito, nuo vienos bausmės iki kitos, jis yra kalėjimo senbuvis.

Dažniausi jo nusikaltimai – apiplėšimai.

Paskutinė jo auka – pagyvenusi moteris. A.Kazlauskas į jos namus atėjo norėdamas pasipelnyti ją apiplėšdamas.

"Kaltinamasis buvo sulaikytas ne iškart po nusikaltimo, tačiau sulaikytas jis prisipažino įvykio metu buvęs girtas, neneigė ir kitų įtarimų", – kalbėjo prokuroras.

Pagyvenęs nusikaltėlis kažkodėl ryžosi dar ir išžaginti senyvą auką, tiesa, tai tebuvo bandymas, bet moteris patyrė siaubingus išgyvenimus.

Po to plėšikas senolę nužudė.

Kadangi byloje minimi lytinio nusikaltimo faktai ir detalės, byla bus nagrinėjama uždarame teismo posėdyje.

Rašyti komentarą
Komentarai (9)

Irena

Vajetau recidyvistas, is kalejimo neiseina, kam toki parazita laikyti laisvej, tupeti turi iki savo gyvenimo pabaigos, o kaip su ta mirties bausme? Gal gali zmones balsuoti uz ar pries o ta europo pati supuvusi

Anonimas

Salin gauruotas Kremliaus letenas nuo DEMOKRATIJOS KOVOTOJO. Lietuvai reikia daugiau tokiu kovotoju. kurie ispjaus pensininkus ir palengvins biudzeto nasta. Ne be reikalo liberastai taip rupinasi demokratija, laisve ir oriu gyvenimu kalejimuose ir lageriuose..

Laisvamanis.

Visi zinom kad tokie 10 kartu teisti nera musu visuomenes dalis,taciau naivuoliai politikai is Eu,trumparegiu akimis,ir trumpaprociu smegenimis ismaste kitaip.Tokius kalejimu senbuvius reiketu deportuoti i Briuseli be teises sugryzti,tegul pasidziaugia savo produkcija.O pas mus tai tikriausiai i laisve isleidziami specialiai,nes reikia kelti nusikaltimu skaiciu,kitaip nebusim pirmaujanciu gretose,nes kitur vieni is paskutiniu. Ir dar,kad ir ka berasytume vis tiek niekas be musu paciu sito neskaito,nei teisuoliai is parlamento nei is prezidenturos.Gal kuri laika susurmuliuotu virsuneles jeigu ju artima zmogu nuzudytu toks senbuvis,isleistas nusikaltimu lygiui kelti,bet tik tiek.Cia ne Matuko vaiku teisiu reforma,senbuviam ir kitiems degeneratams,ir pagyvenusius ir jaunesnius zudyti galima.Negalima pzeisti zmogaus teises i zudyma,seme reiketu isteigti komiteta tai teisei apginti,jeigu yra ka ginti,nes ji tvrtai saugoma is virsaus,Valio,valio o gal ir ura nes visur sudas.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS