Klaipėdiečius baugina mieste vėl pasirodę iškrypėliai | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDIEČIUS BAUGINA MIESTE VĖL PASIRODĘ IŠKRYPĖLIAI

Kurį laiką nesirodę uostamiestyje vėl pastebėti ekshibicionistai ar panašių elgesio sutrikimų turintys asmenys.

Šiomis dienomis apie mieste pastebėtus iškrypėlius viena kitą socialiniuose tinkluose įspėti suskubo ir Klaipėdos mamos. Pasakojama, kad lytinius organus demonstravę vyrai pastebėti netoli ugdymo įstaigų.

Šiomis dienomis vienas ekshibicionistas ar kitokių seksualinio pobūdžio elgesio sutrikimų turintis vyras pastebėtas link Klaipėdos „Vėtrungės“ gimnazijos vedančiame take.

Alėja žingsniuojančią moterį pastebėjęs ir su ja prasilenkdamas maždaug 30 metų amžiaus vyras, vilkėjęs rusvai žalsvos spalvos trumpa striuke su gobtuvu ir žydrais džinsais, suskubo rodyti savo lytinius organus.

Po šiuo pranešimu panašius atvejus pradėjo vardyti ir kiti uostamiesčio gyventojai.

Teigiama, kad panašus nutikimas šią savaitę užfiksuotas ir prie lopšelio-darželio „Papartėlis“. Čia pastebėtas greta ugdymo įstaigos automobilyje seksualiai save tenkinęs jaunas vyras.

Apie pastarąjį incidentą pranešta Bendruoju pagalbos telefonu.

Po gausybės atsiliepimų sulaukusiu pranešimu nemažai klaipėdiečių prisiminė jau anksčiau mieste vis pasirodydavusius iškrypėlius.

Kai kurie besipiktinusieji ragino pastebėjus tokius atvejus nedelsiant pranešti policijos pareigūnams, kiti siūlė smūgiais „pamokyti“ iškrypėlį.

Seksualinio pobūdžio elgesio sutrikimų turintys asmenys anksčiau buvo pastebėti Poilsio parke. Tuomet policijos pareigūnams pavyko sučiupti iškrypėlį.

Būta pranešimų ir apie ekshibicionisto pasirodymą miške, esančiame šalia Dragūnų kvartalo.

Tarp nuogalių pamėgtų vietų – ir miško takeliai už Vasaros estrados, pajūrio kopos.

Rašyti komentarą
Komentarai (14)

Na šitas, kur nuotraukoje

tai greičiausiai profesionalus striptizo erelis. Labai jau laisvai jaučiasi. Galėtų dar šalia pasidėti kepurę -- žiūrovai vis įmestų centą, kitą...

As to paaiskinkite

Ka cia svaigstat, vyrai ir moterys soka striptiza tam skirtose vietose, o ne gatvese. :D tai gal vienas is ju busite.

paaiškinkite,

kodėl vyrai yra iškrypėliai,o moterys,kai išsirenginėja ,šoka striptizą norėdamos kažkam padaryti įspūdį taip nevadinamos...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS