Klaipėdoje naktį padegtas automobilis | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE NAKTĮ PADEGTAS AUTOMOBILIS

Naktį į šeštadienį uostamiestyje sudegė piktavalio žmogaus padegtas automobilis. Gaisras kilo gyvenamųjų namų kvartale.

Apie automobilio gaisrą ugniagesiams pranešta 0.38 val. Gelbėtojai skubėjo į pietinę miesto dalį, kur Varpų gatvėje, priešais 17 namą, liepsnojo automobilis „Volkswagen Passat“.

Mašina visiškai sunaikinta, išdegė salonas, nuo karščio išdužo visi mašinos stiklai, deformavosi stogas.

Savininkas nurodė, kad jam padaryta žala siekia 10 tūkst. eurų.

Įvykio vietoje dirbo ir budintis priešgaisrinės gelbėjimo valdybos inspektorius, kuris įtarė, kad gaisras sukeltas tyčia.

Policijos pareigūnai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl turto sunaikinimo visuotinai pavojingu būdu. Už tokį nusikaltimą gresia laisvės atėmimo bausmė iki penkerių metų.

GALERIJA

  • Klaipėdoje naktį padegtas automobilis
  • Klaipėdoje naktį padegtas automobilis
  • Klaipėdoje naktį padegtas automobilis
Feisbuko grupės "Klaipėdos reidai II" nuotr.
Rašyti komentarą
Komentarai (5)

klp

šitoje istorijoje yra bent vienas teigiamas momentas - nukentėjęs vairuotojas niekada nebestatys automobilio neįgaliesiems skirtoje vietoje...

*

Kam yra priskirta ta invalido vieta, pasibelskit i jo duris, atrasit padegeja. Aisku butu galima sakyti auto savininkui taip ir reikia uz statyma invalidu vietose, BET, invalidu naglumas irgi jau iskiles iki debesu... Jau ta jiems priskirta masinos statymo vieta skaito kaip nuosava zeme... Sakyciau per daug jau jiems yra nuolaidziaujama, zmogus NETURI jokio rimto invalidumo, ir jau jam iskarto suteikiama iskirtine statymo vieta... Turetu buti panaikinta LABAI DAUG tokiu invalidu statymo vietu... Ir suteikti tokias statymo vietas tik labai sunkiems invalidams, kuriems labai sunku judeti. O jei tu esi invalidas ir gali pakankamai normaliai judeti, NERA REIKALAU TAU IR ISKIRTINE STATYMO VIETA TURETI....

-> Rimai

Prie sios masinos priskirta vieta. Aplink neigaliajam skirta vieta turi but atstumas, kuri ir matome nuotraukoje. Apie pustuste aikstele siame kieme - neskleiskite dezinformacijos. Aciu.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS