Klaipėdoje liepsnojo butas: įtariamas padegimas | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE LIEPSNOJO BUTAS: ĮTARIAMAS PADEGIMAS

Uostamiesčio policininkai tiria nusikaltimą, kuris galėjo baigtis ne tik svetimo turto sugadinimu, bet ir žmonių sveikatos sutrikdymu ar net žūtimi.

Šį kartą pareigūnai aiškinasi buto padegimo faktą. Pranešimą apie gaisrą Vyturio gatvės viename daugiabučių ugniagesiai gavo ketvirtadienį, 12.49 val. Kai atvyko gaisrinių mašinų ekipažai, iš buto lango ketvirtajame aukšte jau veržėsi dūmai.

Vieno kambario bute degė sofa-lova.

Gaisro metu sudegė lova, apdegė ir apsilydė lango rėmas, išdužo lango stiklai, apdegė bei aprūko buto sienos ir lubos. Vandeniu sulietas aukštu žemiau esantis butas, aprūko bendrojo naudojimo koridoriaus lubos.

Gaisrą pavyko užgesinti per ketvirtį valandos, bet tai, ką ugniagesiai pamatė užgesinę liepsną, vertė įtarti, kad ugnis įsiplieskė ne atsitiktinai. Tam tikri požymiai, apie kuriuos viešai dar nekalbama, bylojo, kad gaisrą sukėlė padegėjas.

Policijai buvo pranešta apie įtarimus, miesto policijos komisariato pareigūnai ėmėsi tirti galimą nusikaltimą.

Įtarimus dar labiau sustiprino vienos moters įrašas socialiniuose tinkluose. Ji įkėlė vaizdo įrašą, kuriame pati kalbėjo apie tai, kad įvykdys kažką panašaus į tai, kas ir atsitiko ketvirtadienį.

Apie įtariamąją ir jos santykį su bute gyvenusiu vyru kol kas nepranešama, įvykis tiriamas.

Šiemet Klaipėdoje tai ne pirma byla dėl padegimo. Kitame tyrime įtarta, kad gaisrą daugiabučio namo balkone galėjo sukelti vaikai.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

klaipėdietis

Tai parašykit ar čia užsieniečiai nemoka europoj elgtis.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS