Klaipėdoje partrenkė staiga į gatvę išbėgusį vaiką | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE PARTRENKĖ STAIGA Į GATVĘ IŠBĖGUSĮ VAIKĄ

Antradienį popiet Gedminų gatvėje automobilis partrenkė vaiką.

Nelaimė nutiko 14.12 val., kai į gatvę, ne pėsčiųjų perėjoje, staiga išbėgo berniukas. „Reno Megane Scenic“ vairavo 1985 m. gimęs vyras.

Nukentėjusįjį skubiai į ligoninę išgabeno greitosios medicinos pagalbos medikai. Dėl galvos sumušimo jis paguldytas į Reanimacijos skyrių, bet, pirminiais duomenimis, buvo sąmoningas, pasakojo apie įvykį.

Gedminų gatvėje yra įsikūrusios keturios ugdymo įstaigos, todėl popiet mokiniai būriais keliauja namo.

Įvykis tiriamas.

Rašyti komentarą
Komentarai (19)

Anonimas

Taikos prospekte nuo šviesoforo ties BIG-u iki pat benzino kolonėlės SMI nėra nei vienos pėsčiūjų perėjos . Perėja kaip pajuokai įrengta ties benzino kolonėle kur net namų nėra. Tai BŪTINA keisti, nes priversti eiti tiesiai su nešuliais, pažeisti taisykles ir jaustis nusikaltėliais. Mano ir kitų namų gyventojų balsas bus už tą kandidatą kuris tuo pasidomėsit ir imsitės priemonių. Ačiū.

Anonimas

labas puteikiene.Likas pas psichiatra

Pasigendu

Žinot, ko diskusijoje pasigendu? Dėl visko kalti liberalai o labiausiai Grubliauskas. Postringauja visi apie visokius auklėjimus ir pavyzdžius, svarbiausia praleidžia. Riaugteltum, vožteltum Kongui ir liberalams, kad mažai nepasirodytų, ant viršaus dar keliais aukštais ištobulintu leksikonu slaviškai "matom" ir visiems viskas aišku.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS