Klaipėdoje sulaikė sukčių, pasisavinusį dideles pinigų sumas iš senjorų | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE SULAIKĖ SUKČIŲ, PASISAVINUSĮ DIDELES PINIGŲ SUMAS IŠ SENJORŲ

  • 3

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai, operatyviai sulaikė, kaip įtariama, dideles pinigų sumas iš senyvo amžiaus klaipėdiečių pasisavinusį vyrą.

Vakar, rugsėjo 10 d., Klaipėdoje, Vingio g., atlikę daug neviešo pobūdžio operatyvinių veiksmų, nusikaltimų nuosavybei tyrimo valdybos pareigūnai sulaikė 1981 m. gimusį, jau šešis kartus už vagystes ir sukčiavimus teistą, niekur nedirbantį ir tik balandžio mėnesį iš įkalinimo įstaigos į laisvę išėjusį vyrą.

Vyras įtariamas liepos 22 d. Klaipėdoje, Rambyno g. apiplėšęs 1935 m. gimusią senjorę – iš pradžių moteris sulaukusi skambučio apie neva padirbtais pinigais išmokėtą pensiją, vėliau į namus užėjusiam nepažįstamajam moteris parodė turimus 6 tūkst. eurų, kuriuos pastarasis griebęs ketino pasprukti. Senjorė dar vijosi asmenį, bet pastarasis ją pastūmė ir su pinigais pasišalino.

Minėtas 1981 m. gimęs vyras įtariamas ir sukčiavimu – rugsėjo 9 d. į Klaipėdos pareigūnus kreipėsi 1934 m. gimusi moteris, nurodžiusi, jog dienos metu, apie 14 val., taip pat sulaukė skambučio, šįkart moteriai pranešta apie neva sūnaus padarytą eismo įvykį ir pareikalauta pinigų, kuriuos turinti perduoti atvyksiančiam neva pareigūnui. Netrukus į namus atėjusiam nepažįstamajam moteris įdavė 19 850 eurų, kuriuos pasiėmęs įtariamasis pasišalino.

Kratų metu pareigūnai rado ir paėmė dalį, kaip įtariama, neteisėtai pasisavintų pinigų. Pareigūnai neatmeta galimybės, jog minėtas asmuo su bendrininkais galėjo įvykdyti ir daugiau panašaus pobūdžio nusikalstamų veikų.

1981 m. gimusiam vyrui jau pareikšti įtarimai dėl plėšimo, rugsėjo 11 d. teismas įtariamąjį leido suimti mėnesiui.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Jooo..

Geras komentaras, p. Pranciškau!

Koronavirus

COVID-19

Pranciškus

Tokias močiutes reikėtų sodinti kartu į cypę, nes jos tai daro siekdamos neteisėtai papirkti pareigūnus. Tai korupcija.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS