Klaipėdoje sulaikytas vyras, įtariamas degalinės ir lošimų salono apiplėšimais | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE SULAIKYTAS VYRAS, ĮTARIAMAS DEGALINĖS IR LOŠIMŲ SALONO APIPLĖŠIMAIS

  • 2

Klaipėdos kriminalistai sulaikė asmenį, įtariamą grasinant peiliu apiplėšusį degalinę bei lošimų saloną.

Birželio 16 dieną apie 23 val. uostamiesčio pareigūnams buvo pranešta, kad Klaipėdoje, Taikos prospekte, vyras, grasindamas peiliu lošimų automatų salono darbuotojai, iš kasos pagrobė 300 eurų.

Po kelių valandų, apie 04.44 val. buvo pranešta apie dar vieną panašų nusikaltimą – Klaipėdoje, Taikos prospekte esančioje degalinėje nepažįstamas vyras, darbuotojai grasindamas peiliu, iš kasos pagrobė apie 150 eurų ir apie 15 pakelių cigarečių.

Kaip praneša policija, ikiteisminius tyrimus dėl plėšimo pradėję Klaipėdos apskrities VPK pareigūnai, išanalizavę vaizdo stebėjimo kamerų ir kitus turimus duomenis, birželio 27 dieną uostamiestyje, nuomojamame bute, sulaikė ir į areštinę uždarė 1985 metais gimusį vyrą, kuris įtariamas įvykdęs šiuos du plėšimus. Birželio 29 dieną teismas įtariamąjį leido suimti trims mėnesiams.

Nuolatinės gyvenamosios vietos neturinčiam, anksčiau ne kartą už panašaus pobūdžio nusikaltimus teistam vyrui už plėšimą panaudojant nešaunamąjį ginklą, peilį ar kitą specialiai žmogui sužaloti pritaikytą daiktą, gresia laisvės atėmimas iki septynerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (2)

fas fas

tik apipleses losimo salona gali ten laimeti

Smagu

Šaunuoliai kriminalistai! Pagarba!

SUSIJUSIOS NAUJIENOS