Klaipėdoje vėl degė senasis policijos pastatas | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOJE VĖL DEGĖ SENASIS POLICIJOS PASTATAS

  • 4

Uostamiestyje vėl degė apleistas buvęs policijos pastatas.

Gaisras Jūros gatvėje 1 pastebėtas antradienio vakarą po 20 val., pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas.

Atvykus gelbėtojams, ugnis degė keturiose skirtingose vietose. 

Pagrindinio pastato rūsyje degė įvairios medienos atliekos 6 kvadratinių metrų patalpoje, sporto salės 12 kvadratinių metrų pagalbinėse patalpose ir dviejose vietose atviroje teritorijoje.

Senasis policijos pastatas nuo 2015 metų stovi apleistas, jame dažnai rinkdavosi benamiai, nedidelių gaisrų būta ir anksčiau. Vienas gaisras buvo kilęs balandį.

Netrukus planuojama likviduoti gaisro pasekmes, žadama sandarinti pastatą, tvarkyti stogą, įdiegti rimtesnę pastato apsaugą.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

Reikalinga

vieta naujiems plastmasiniams stikloidams?

>

Manau, "degimai",kaina paderinama,ziu ir buves ,koks,rajoninis,apsiformins,"niekam nereikalinga "pavelda"",pvz.Donelaicio g.pastata,Duju fabriko pastatus,ir dar gaus, viena kita limona,is savUUUUvaldybes,uz "rupesti"? P.S Klausimelis,kas saugo,uz kiek saugo,kas gauna baudas uz gaisrus-neprieziura ?Truboliauskas nesifotkina,su salmu, "juk miesto labui" ?

Bruto Neto

Aūūūū, Skverneli, tai taip valdote valstybę? Tai toks esat talentas, besitaikantis į PREZIDENTUS? Tokios laiką stumiančios vyriausybės Lietuvoje dar niekada nebuvo. Ją reikia įtraukti į Lietuvos rekordų knygą kaip pačią tingiausią vyriausybę. Tas pastatas tik pavyzdys. Iškraustė policiją ir nenumatė jokios paveldosauginio pastato paskirties. O kontora dar tebebūnant policijai jau griuvo - perdengimai supuvo. Policija jau seniai nebesinaudojo 4-3 aukštais. Ko Skvernelis laukė būdamas VRM ministru, paskui premjeru? Negi manė, kad statinys bus parduotas už pasakišką sumą, kad net atsipirks nauja policijos būstinė Kauno g.? Čia juk ne Tokijas ir net ne Manhatanas. Toks valstiečių valdymas: gde by ne rabotat, tolka ne rabotat (kur tik nedirbti, tik nedirbti).
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS