Klaipėdos rajone pavogtas seifas su 15 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS RAJONE PAVOGTAS SEIFAS SU 15 TŪKST. EURŲ

  • 6

Antradienį aptikta, kad Klaipėdos rajone esančiame Trušelių kaime iš namo pavogtas seifas su 15 tūkst. eurų.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato duomenimis, vagystė pastebėta 21.30 val. Išdaužę terasos durų stiklą, vagys įsibrovė į Karpavos gatvėje esantį namą.

Iš vidaus pavogtas seifas su 15 tūkst. eurų, du kompiuteriai bei aukso dirbiniai. Tikslus padarytas nuostolis – tikslinamas.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

raimundas

Prieš kokius 20-25 metus rodė įkyrią moteriškų tamponų reklamą. Viena garbaus amžiaus moteris, pažiūrėjusi tą reklamą, stebėjosi - "nu nesuprantu, paimi į delną kažkokį vatos gumulėlį, užpili mėlyno vandens ir visos problemos dingsta" Girdėdamas apie policijos ir savivaldybės vykdomas akcijas ir švietimą apie mistinę "saugios kaimynystės grupę" truputį pasimečiau - gal aš kaip ta senyvo amžiaus moteriškė nesuprantu naujovės naudos ? Pasidomejau ir atsikvėpiau.... Supratau, kad tai eilinė, kažkam reikalinga viešųjų ryšių akcija su mano turto saugumu neturinti nieko bendro. Pamatęs kabančią "tos" grupės lentą pagalvoju apie gyventojus kaip apie klasiko aprašytus Vasiukų kaimo žmones, kurie taip džiaugėsi Benderio vizitu...... :)

?a

tai jei kiekvienas namas jau nukentėjo tai imkitės kažko, sakė vienas žmogus gatvės numerius mašinų užsirašinėja, kiti kameras slaptas stato, kiti budi ir sugauna juos patys, kiti šunis laiko ir signalizacija kur per pusę rajono skamba ir dar sms gauni kad namuose kažkas yra... priemonių šimtas

Nukentejus

Praeita savaite apvoge mano nama Klemiskej. Irgi buvo isilauzta per terasa. Juokingiausia tai, kad gatveje turim slakbauma, net iskaba "Saugi kaimynyste" (kuria sau pasidovanojo kaimynas policininkas). Paklausiau Gargzdu policininko, kur kreiptis, kad ja nukabintu, tai jis pasake, kad nezino. Gatveje beveik kiekvienas namas nukentejo nuo vagiu. Nesitikiu, kad atgausiu turta, bet ta iskaba tai jau akis bado....
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS