Budrūs Klaipėdos rajono policijos pareigūnai sulaikė pastolių vagyste įtariamą asmenį | KaunoDiena.lt

BUDRŪS KLAIPĖDOS RAJONO POLICIJOS PAREIGŪNAI SULAIKĖ PASTOLIŲ VAGYSTE ĮTARIAMĄ ASMENĮ

  • 3

Laimingo atsitiktinumo dėka policininkai Klaipėdos priemiestyje sustabdė mikroautobusą, prikimštą metalinių pastolių. Netruko paaiškėti, kad vyras vežė vogtus daiktus ir pats yra ieškomas policijos pareigūnų.

Pirmadienio popietę, apie 15 val., Klaipėdos rajone, Zeigių kaimo ribose pareigūnai atkreipė dėmesį į mikroautobusą „Citroen“. Buvo akivaizdu, kad juo vežama kažkas labai sunkaus, nes galinė mašinos dalis buvo nusileidusi.

Policininkai sustabdė mikriuką ir paprašė vairuotoją parodyti, ką jis veža. Mikroautobusas buvo pilnutėlis pastolių. Jokių šių daiktų įsigijimo dokumentų 43 metų vairuotojas neturėjo.

Bendraudamas su policininkais jis kelis kartus keitė versijas apie pastolius. Pradžioje tikinęs, kad juos išsinuomojo, vėliau vyras ėmė aiškinti, kad veža juos draugui ir už darbą gavo pusšimtį eurų.

Paprašytas paaiškinti, iš kur paėmė pastolius ir į kokią vietą juos turėjo nuvežti, vyras nesugebėjo paaiškinti šių aplinkybių.

Patikrinę vairuotojo asmenybę, policijos pareigūnai suprato, kad šis žmogus yra ieškomas už analogišką nusikaltimą. Dar pernai jis turėjo būti teisiamas, bet į teismą neatvyko, tada ir buvo paskelbta jo paieška.

Kitą dieną, antradienį, į Klaipėdos rajono policijos komisariatą kreipėsi Karklėje gyvenantis žmogus. Jis pranešė prie neaptverto statomo namo pasigedęs pastolių. Pareiškėjo nurodytas nuostolis siekia 15 546 eurus.

Policijos pareigūnams dar teks įsitikinti, kad dingę ir sulaikytame mikroautobuse rasti pastoliai yra tie patys.

Įtariamasis – areštinėje. Jo laukia teismas už ankstesnes vagystes ir šios savaitės pradžios įvykio tyrimas.

Kol kas įtariamasis laikomas areštinėje, pareigūnai ketina prašyti teismą sankcijos ilgesniam jo suėmimui.

Rašyti komentarą
Komentarai (3)

Neaišku kam buvo pastatyti pastoliai

Sigi

Pastoliai pastatyti tam, kad……

Redaktorius

ziauru, ziauru sakau mates pastolius uzvirtusius. tai kieno istorija idomesne

SUSIJUSIOS NAUJIENOS