Klaipėdos rajono miške sulaikytas ginkluotas ir neblaivus vyras | KaunoDiena.lt

KLAIPĖDOS RAJONO MIŠKE SULAIKYTAS GINKLUOTAS IR NEBLAIVUS VYRAS

Penktadienio rytą Klaipėdos rajone, Vėžaitinės miške, pareigūnai sulaikė penkiasdešimtmetį, kuris su savimi nešėsi, kaip paaiškėjo, neregistruotą medžioklinį ginklą. Sulaikytasis buvo neblaivus, jis uždarytas į areštinę.

Pastarosiomis savaitėmis pagausėjus pranešimų apie brakonieriavimą, sukruto ir pilietiški žmonės, kurie neabejingi neteisėtam gyvūnų žudymui.

Vienas toks pilietiškas asmuo, važiavęs automobiliu penktadienį, vasario 19 d., apie 9 val. ryte, Klaipėdos rajone, Vėžaitinės miške, pastebėjo pėsčiomis keliu einantį įtarimų sukėlusį vyrą, kuris nešėsi į medžioklinį panašų ginklą.

Atvykę pareigūnai sulaikė neblaivų (1,64 prom. alkoholio) penkiasdešimtmetį vyrą, pas kurį rastas ir paimtas neregistruotas 16-to kalibro vienvamzdis medžioklinis šautuvas ir 3 vienetai 16-to kalibro šovinių.

Įtariamasis uždarytas į areštinę. Pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl neteisėto disponavimo šaunamaisiais ginklais.

Pagal įstatymą, tas, kas neturėdamas leidimo gamino, įgijo, laikė, nešiojo, gabeno ar realizavo šaunamąjį ginklą, šaudmenis, sprogmenis ar sprogstamąsias medžiagas, baudžiamas areštu arba laisvės atėmimu iki penkerių metų.

Rašyti komentarą
Komentarai (4)

To anonimui

Py de ras cia tik tu vienas )

Girinis

Dabar aisku, kodel arabai nori iskirsti Lietuvos simtametes girias ir azuolynus.

Anonimas

Liaudis neapsikentusi py.de.ru rezimo jau pradejao eiti i miskus partizanauti
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS