Kolektyviniuose soduose – tyrimas dėl vyro žūties | KaunoDiena.lt

KOLEKTYVINIUOSE SODUOSE – TYRIMAS DĖL VYRO ŽŪTIES

Antrąja Klaipėda vadinamuose kolektyviniuose soduose neaiškiomis aplinkybėmis žuvo 38-erių vyras. Pareigūnai bando aiškintis, ar jis tapo nusikaltimo auka, o gal žuvo nelaimingo atsitikimo metu.

Pasak policijos pranešimo, antradienį 18.42 val. bendruoju pagalbos telefonu pranešta, kad Derceklių kaime, Kranto gatvėje esančiame sodo namelyje mirė vyras.

Atvykę policininkai pamatė, kad velionio pakaušyje yra kirstinė žaizda, o veide – mėlynės.

Ten pat pareigūnai rado tris panašaus amžiaus vyrus. Atrodo, kad namelyje buvo girtaujama.

Vyrai buvo apklausti, kol kas jie neįtariami nusikaltimu.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Kriminalinės policijos sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai kol kas jų nesulaikė ir pirmiausia ketina sulaukti teismo medicinos ekspertų išvados apie mirties priežastį. Dabar svarbu sužinoti, ar žmogui buvo smogta, ar jis galėjo susižeisti griūdamas.

Tyrimas mirties priežasčiai nustatyti tęsiamas, pareigūnai apklausia liudininkus, tikrina, ar jų parodymai sutampa ir ar atitinka dabar žinomas įvykio aplinkybes.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Tyr.

Tik pagalvokite ,rado vieną negyvą ir kaltų nėra.Iš jų kuris ir užmušė.Visada kaltas skaito save nekaltu. Paskiau juoksis is policijos ,kad apgavo.I kaulus duoti reikia ,tada bus ir tiesa.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS