Per konfliktą Klaipėdos rajone užmuštas vyras, įtariamasis – sulaikytas | KaunoDiena.lt

PER KONFLIKTĄ KLAIPĖDOS RAJONE UŽMUŠTAS VYRAS, ĮTARIAMASIS – SULAIKYTAS

Ramiame Dovilų miestelyje – neeilinis įvykis. Šviesiu paros metu daugiabučio namo kieme vyko dviejų vyrų muštynės, kurių metu vienas buvo nužudytas, kitas – sužalotas.

Į Dovilus, esančius Klaipėdos rajone, policijos bei greitosios medicinos pagalbos ekipažai antradienį išskubėjo apie 17 val.

Pagalbos telefonu buvo pranešta apie dviejų vyrų konflikte nukentėjusį asmenį, kuris gali būti negyvas.

Medikai konstatavo 35 metų vyro mirties faktą ir turėjo padėti kitam konflikto dalyviui. 42 metų doviliškiui buvo prakirsta galva.

Policijos pareigūnai ėmė aiškintis, kas tądien įvyko. Pirminiai duomenys leidžia spėti, kad neseniai iš įkalinimo įstaigos grįžęs 35 metų vyras, būdamas girtas, atėjo pas 42-ejų to paties miestelio gyventoją.

Neprašytas svečias buvo piktas, kalbėjo apie kažkokią skolą, jėga ištempė blaivų vyrą į kiemą, metaliniu strypu daužė langus.

Nenuostabu, kad žiro stiklai, liejosi keiksmažodžiai, buvo mojuojama ir strypu, ir peiliu.

Šio konflikto metu jaunesnysis vyras žuvo, pareigūnai jo kūne rado durtinių žaizdų. Įtariamajam buvo smogta metaliniu daiktu, jį medikai nugabeno į ligoninę. Paaiškėjo, kad žaizda nėra pavojinga, todėl suteikus būtinąją pagalbą vyras perduotas policininkams.

Tą patį vakarą vyras buvo nugabentas į areštinę ir įgavo įtariamojo statusą žmogžudystės byloje.

Pasak Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato atstovų, šis asmuo yra turėjęs reikalų su teisėsaugos institucijomis, jo atžvilgiu buvo pradėti ikiteisminiai tyrimai, tačiau nė karto nebuvo nuteistas.

Rašyti komentarą
Komentarai (7)

Keista

Baisus eiliniai Ivykiai neramem Dovilu Miestelyje.

Anonimas

"kalbėjo apie KAŽKOKIĄ skolą, jėga ištempė blaivų vyrą į kiemą" viskas aisku kodel atejo

S.S.S

iš parašymo labiau panašu į savigyną, kai girtas pradėjo pulti blaivą, viską daužyti, tai turbūt kas ir beliko tik gintis arba būti pačiam užmuštam...
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS