Mįslingas incidentas: į Smeltalės upelį išsiliejo tepalai | KaunoDiena.lt

MĮSLINGAS INCIDENTAS: Į SMELTALĖS UPELĮ IŠSILIEJO TEPALAI

  • 6

Klaipėdos rajone, Klausmylių viensėdijoje, antradienį į upelį išsiliejo teršalai, pranešė Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamentas (PAGD).

PAGD pranešė, kad ant kelio išsilieję teršalai tekėjo į Smeltalės upelį.

Į pagalbą atvyko šalia dirbęs ekskavatorius. Jis iškasė tris duobes, kurios turėjo sulaikyti teršalų plitimą.

Ugniagesiai upėje dviejose vietose įrengė bonines užtvaras, neutralizavo teršalų dėmes, surinko tepalus.

Išsemtas užterštas vanduo buvo supilstytas į plastmasines taras.

Aplinkos apsaugos departamento atstovė Ieva Krikštopaitytė BNS sakė, kad nepavyko nustatyti nei pažeidėjo, nei taršos šaltinio.

Rašyti komentarą
Komentarai (6)

taip

ne vienas esam girdeje apie Dauparu gyvenvieteje ukininkaujancius ukininkus ir ju veiklos padarinius .Kiek zinau ir teismai jau yra pripzine eile pazeidimu ,taciau tai netrukdo ,,sikti "ant istatymu,,ko pasekoje salia gyvenantys priversti gyventi tarsi tvarte .Be to nezinia koki piena ir produkcija is ju perka gyventojai,nes veterinarijai nerupi ir visai neidomu kur ir kaip produkcija gaminama,nes kryzmine tarsa siame ukyje mano manymu kiek esu girdejes yra akivaizdi.Produktu gaminimo salygos kelia siurpa. Iki kokio lygio nusirito instituciju atsakomybe ???!

ka gi

Eilini karta kaltu aplinkosaugininkai neras,kaip ir tuomet kai Dauparuose salia ukininku sodybos tai pat buvo uzterstas Smiltales upelis.Tuomet panaudojus musu visu pinigelius buvo nukastas nemazas plotas kranto ir kelio gabalas salia ukininku .KALTU IKI SIOS DIENOS NERASTA..,nes sie ukininkai turi nelieciamybes statusa,nes ne tik mesla ,srutas ir naftos produktus gali pilti kur nori !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!.Veikla t. y savo galviju ferma gali laikyti gyvenvietes viduryje,piena ir jo produktus pardavineti neaiskioje taroje,is neaiskios paskirties automobilio (ko jau trisdesimt metu negali kiti ukininkai !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! NET EUROPINEI PARAMAI GAUTI VISA TAI NETRUKDO !!!!,apie ka kiti ukininkai net sapnuose pasvajoti neisdristu.Ir tikriausiai atspejote ,kad visame tame ir kalta ta nelemtoji EUROPINE PARAMA.Kai ja pakvimpa,ISTATYMAI BEJEGIAI.............!!!!!!

vitalijus

tai kad klaipedoje 70 proc pusgalviu gyvena.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS