Naujieji Klaipėdoje – nuo buitinių konfliktų iki keistų mirčių | KaunoDiena.lt

NAUJIEJI KLAIPĖDOJE – NUO BUITINIŲ KONFLIKTŲ IKI KEISTŲ MIRČIŲ

Naujųjų išvakarėse bei naktį darbo netrūko nei pareigūnams, nei medikams. Nuo vidurnakčio iki 8 val. ryto Klaipėdos greitosios medicininės pagalbos stoties dispečeriai sulaukė net 72 iškvietimų. Tiesa, petardų aukų šiemet – vos dvi.

Policijos pareigūnai Klaipėdoje įtempčiau darbuotis pradėjo dar pirmadienio dieną. Apie 15.29 val. gautas pranešimas, kad Kretingos gatvėje pusamžis vyras trenkė savo tėvui, maža to, jį smaugė. Sūnus buvo neblaivus – įpūtė 2,33 promilės. Mušeika sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

Tos pačios dienos rytą, apie 8.33 val., Arimų gatvėje šalia vieškelio aptiktas jau sustingęs vyro kūnas. Apie 60 metrų nuo kūno rasta vyriška rankinė su dokumentais ir daiktais. Atvykę pareigūnai nustatė 1968 metais gimusio vyro tapatybę.

Per pastarąją parą užfiksuotas ne vienas gaisro atvejis. Gruodžio 31-osios vakarą apie 19.38 val. Malūnininkų gatvėje užsiliepsnojo gamybinės patalpos. Peržiūrėję vaizdo įrašus pareigūnai darė prielaidą, kad tai – tyčinis padegimas.

Paryčiais, apie 4.19 val., Baltijos prospekte buvo padegtos daugiabučio laiptinės durys.

Visą naktį uostamiestyje intensyviai darbavosi ir Klaipėdos greitosios medicininės pagalbos stoties medikai. Nuo vidurnakčio iki 8 val. ryto dispečeriai gavo 72 nelaimėlių iškvietimus. Tiesa, medikai ir patys stebėjosi, kad fejerverkai šiemet sužalojo tik du asmenis. Laimei, nesunkiai.

Daugiausia žmonės skundėsi traumomis, kitais susirgimais.

Rašyti komentarą
Komentarai (11)

Klaipėdietis

Policijos pareigūnui dėvinčiam raudoną kepuraitę manau labiau reiktų gerbti policijos pareigūno uniformą, gerą policijos pareigūno vardą, savo kolegas ir save patį. Gal šiam pareigūnui vertėtų pasidomėti su įsakymu reglamentuojančiu policijos tarnybinės uniformos ir skiriamųjų ženklų dėvėjimą. Betrūksta tik kalėdų senelio raudonų kelnių, apsiausto ir nebeliktų atskirties tarp tarnybines pareigas atliekančio policijos pareigūno ir šiaip švenčiančio praeivio. Pareigūnas šventinę nuotaiką žmonėms gali pakelti ir kitais būdais. Linkiu sėkmės, mažiau pigios reklamos, daugiau realių darbų.

we

ponas pareigunas su kepuraite....

Haha

Kaip sita panaikinti is google Klaipeda man skolingi pinigu uz prarasta laika.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS