Nelaimė uostamiestyje: arenoje iš antro aukšto iškrito penkiametis | KaunoDiena.lt

NELAIMĖ UOSTAMIESTYJE: ARENOJE IŠ ANTRO AUKŠTO IŠKRITO PENKIAMETIS

Šeštadienio vakarą „Švyturio“ arenos viduje įvyko nelaimė – iš antro aukšto iškrito berniukas.

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnų  duomenimis, berniukas šiuo metu gydomas ligoninėje. Jo būklės pareigūnai pakomentuoti negalėjo.

Pasak liudininkų, nelaimė įvyko per krepšinio rungtynes „Neptūnas“ – „Lietkabelis“.

Penkerių metų berniukas nukrito nuo tribūnos iš antro aukšto, per atitvarų tarpą.

Greitosios medicinos pagalbos brigada mažametį išsivežė sunkios būklės.

Sekmadienį Klaipėdos apskrities VPK paros suvestinėje nurodyta, kad kovo 5 d. 19.30 val. mažametis patyrė galvos sumušimą ir buvo išvežtas į Klaipėdos ligoninę būklės stebėjimui.

Pradėtas tyrimas dėl vaiko nepriežiūros pagal Baudžiamojo kodekso 163 straipsnį.

Rašyti komentarą
Komentarai (20)

Jei turėklai sumontuoti ne pagal swugox reikalavimus

Plėšykitės kiek norit, arena kalta. Jei nėra pritaikyta vaikams-nėra ko vaikų įleidinėti. Saugumą lankytojams užtikrinti privalo.

Lėja

llietuviai, tai tik kitiems atjautos ir supratimo turi. O saviems, tai gerkles perkastu... Jeigu ir buvo klaida atsivesti vaiką į varžybas, jeigu ir buvo kokia klaida, kad nusisuko nuo vaiko, tai už tas klaidas patys tėvai ir moka, tik patys tėvai žino kokį dabar skausmą ir kaltės jausmą jiems tenka patirti dėl savo vaiko.

jo

aisku kad kalti tevai,jei atsivedei vaika i krepsini tai ir priziurek ji.o prisiveda vaiku ir paleidzia juos bet kur begioti,landzioti.o paskui kazka kaltina tipo tarpai per dideli ,ar tribunos per aukstos.ir kam vestis mazus vaikus i sporto renginius kuriems tas krepsinis neidomus.atsakyti turetu tevai.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS