Pajūrio paplūdimiuose įsismagino vagys | KaunoDiena.lt

PAJŪRIO PAPLŪDIMIUOSE ĮSISMAGINO VAGYS

Šeštadienį pajūryje pramogavę poilsiautojai tapo vagišių aukomis. Girulių paplūdimyje apvogta mama, o Antrosios Melnragės pliaže – pusamžis vyras neteko kuprinės su asmeniniais  daiktais.

Šeštadienio popietę, apie 14.30 val., Klaipėdoje, Girulių paplūdimio kopose, 33 metų moteris nuėjo prie jūros ir be priežiūros trumpam paliko vaikišką vežimėlį. Grįžusi pastebėjo iš jo pavogtas vežimėlio krepšys, kuriame buvo asmens tapatybės kortelė, išmanusis telefonas. Žala 175 eurai.

Tą patį šeštadienį po kelių valandų, apie 16.30 val., Antrosios Melnragės pliaže, 58 metų vyras irgi kopose be priežiūros paliko savo kuprinę, grįžęs po kelių minučių jos neberado. Kuprinėje buvo piniginė su dokumentais bei telefonas. Žala 350 eurų.

Rašyti komentarą
Komentarai (8)

To As

Būtų man papuolias vargu arbutum gegužės namo isdziutum kaip balykas smėlyje,o siaip tokius iškart prie sienos

CHA

Masinose daiktu palikt negalima,nors aiksteles mokamos,prie juros atvaziavus turi viska nestis su savim.Atvaziavai su vaiku,jis nori pasitaskyt,vieno leist negalima.Tad kokia iseitis?Kuprinen visa turta,ja ant peciu ir pirmyn i bangas!

Miskinis

Tu as pries 6 val tikriausiai turi problemu su psichika,arba esi is tu veikeju kurie viska ir vagia.Atvaziuok pas mus i miska,mes uzsiimam auklejimo procedurom,labai padeda.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS