Palangiškė sukčiams atidavė 15 tūkst. eurų | KaunoDiena.lt

PALANGIŠKĖ SUKČIAMS ATIDAVĖ 15 TŪKST. EURŲ

  • 5

Antradienį į Palangos policiją kreipėsi moteris, sukčiams atidavusi 15 tūkst. eurų.

Kaip pranešė Klaipėdos apskrities policija, 1930 metais gimusi moteris nurodė, jog tą pačią dieną į laidinį telefoną jai paskambino vyras, prisistatęs Finansinių nusikaltimų tyrimo tarnybos pareigūnu.

Jis tikino, esą moters namuose yra suklastotų pinigų.

Į namus atėjusiam vyriškiui moteris atidavė turėtus pinigus.

Pradėtas tyrimas dėl sukčiavimo.

Rašyti komentarą
Komentarai (5)

Kodel taip mazai atidave?!

Senolei turetu buti geda! Visai nabage!

Pensininkas

Jei turi vaiku tai vaikai pensininkam turi sunaikinti laidinius telefonus. Nes yra telefonu knyga isduodanti duomenis. Taip pat butina uzdraust senoliam atsiliept i nepazistamus numerius ir jokiu budu neatidaryt duru nepazistamiem zmonem, jei vieni namuose. Jokiems tikrintojams. Sukciai prie duru! Ir telefonuose! Pavojus!

SUSAN BENSON

Sveiki, ponios ir ponai, ar jums skubiai reikia asmeninės paskolos ar komercinės paskolos, ar paskolos, norint pradėti projektą, ar nusipirkti namą ar automobilį, ar jums reikia paskolos bet kokiam tikslui? Jei taip, patarsiu susisiekti su „Sunshine Financial Group“ per {Email: sunshinefinancialgroupinc@gmail.com} arba {WhatsApp: +447903159998}. „Sunshine Financial Group“ yra išsami finansinių paslaugų įmonė, pasiryžusi padėti jums pagerinti jūsų ilgalaikę finansinę sėkmę. Mūsų pritaikytos programos yra skirtos padėti augti, apsaugoti ir išsaugoti jūsų turtus teikiant individualizuotas paslaugas ir žinias.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS