Paliko gargždiškių šeimą be geoterminio šildymo | KaunoDiena.lt

PALIKO GARGŽDIŠKIŲ ŠEIMĄ BE GEOTERMINIO ŠILDYMO

Klaipėdos rajono policijos komisariato pareigūnai pradėjo iki šiol negirdėtos vagystės tyrimą. Kažkas nugvelbė į privatų gyvenamąjį namą įvesto geoterminio šildymo sistemos dalį.

Rugsėjo 12 dieną Gargžduose namą turinčiai moteriai kaimynas parodė, kad prie jos namo kažkas krapštęsis ir gali būti sugadinęs šildymo sistemą.

Kadangi vasarą sistema nesinaudojama, šeimininkė nepajuto, kada įvykdytas nusikaltimas.

Moteris pamatė, kad vagis nupjovė ir ištraukė apie 700 metrų geoterminiam šildymui skirto vamzdžio.

Nukentėjusioji kreipėsi į policiją, pareigūnai pradėjo tyrimą ir nustatė – dingo ne tik vamzdis, bet ir apie 700 litrų neužšąlančio skysčio, buvusio vamzdyje.

Kol kas nenustatyti asmenys sugadino visą geoterminio šildymo sistemą. Vien medžiagos moteriai kainavo 3 tūkst. eurų.

Kiek nukentėjusioji sumokėjo už specialistų darbą, moteris dar nepranešė, mat už tai mokėjo dar litais.

Kas, kada ir kodėl taip pasielgė su brangia šildymo sistema, aiškinasi policininkai. Panašu, kad traukiant vamzdį, neužšąlantis skystis į gruntą neištekėjo.

„Aš pirmą kartą išgirdau apie panašų nusikaltimą. Stengsimės stebėti, ar panašių atvejų nebus daugiau. Gali būti, kad tai bus pirma, bet ne paskutinė kregždė. Pas mus vagiama tai, kas yra vertinga, brangu“, – teigė Klaipėdos rajono policijos komisariato vadovė Rasa Stasiulaitienė.

Rašyti komentarą
Komentarai (1)

Kaunietis

Tokie nutikimai rodo, kad kameros reikalingos visur ,jeigu niekas kitas nesaugo namus,butus.Daugiabutyje trinasi prie durų,stovi ,klausosi ,įrodymui reikia medžiagos,vadinasi kamera prie durų taip pat butinai reikalinga įrodymam,nes žodžiu ,raštais policijai neįrodysi.Kokie laikai atėjo,nesitikėjome, kad bus taip laisvoje šalyje,nesitikėjome, kad tos šalies piliečiai taps vienas kitam priešų.

SUSIJUSIOS NAUJIENOS