Naktį vaikiną rado sėdintį jūroje | KaunoDiena.lt

NAKTĮ VAIKINĄ RADO SĖDINTĮ JŪROJE

Naktį ugniagesiai ir greitosios medicinos pagalbos stoties medikai skubėjo gelbėti į bėdą patekusį vaikiną. Jei ne vėlyvą metą jį pamačiusi pora, jaunuolis galėjo žūti.

Antradienį prieš vidurnaktį bendruoju pagalbos telefonu paskambinusi pora pranešė pajūryje, ties Kukuliškėmis, radusi vaikiną, kuriam būtina medikų pagalba.

Ugniagesiai gelbėtojai nurodytą vietą pasiekė jau po vidurnakčio, vyras ir moteris buvo ištempę į krantą 19-metį vaikiną.

Jie pasakojo radę jaunuolį sėdintį, o kai bangos nublokšdavo, ir gulintį vandenyje. Jis vilkėjo viršutiniais rūbais.

Medikai ir gelbėtojai sunkiai susikalbėjo su vaikinu, į klausimus jis atsakinėjo tik galvos linktelėjimu. Buvo panašu, kad dėl sušalimo ir galbūt kitų priežasčių jis tarsi ištiktas lengvos komos ir pats iki greitosios medicinos pagalbos automobilio nenueis.

Gelbėtojai paguldė nelaimėlį ant neštuvų ir apie pusę kilometro nešė, kol pasiekė medikų automobilį, vaikinas skubiai išgabentas į ligoninę.

Kas jį privertė šaltą vėjuotą naktį bristi į jūrą, kol kas nežinia. Policija apie šį įvykį nepraneša, panašu, kad pareigūnų jis nedomina.

Rašyti komentarą
Komentarai (12)

Ale kiek

Kiek daug užuojautos ir supratingumo komentaruose. Nors vienas pasidžiaugtumėt kad žmogus išgelbėtas nuo žūties, nenumirė, nesušalo. Iš kur tiek pykčio?

būtų

keista, jei būtų rastas perkaitęs nuo saulės.

Ką veikė?

Šunį vedžiojo.
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS