Pareigūnai uostamiestyje sulaikė grafitininką | KaunoDiena.lt

PAREIGŪNAI UOSTAMIESTYJE SULAIKĖ GRAFITININKĄ

  • 2

Praėjusį savaitgalį Patrulių rinktinės pareigūnai sulaikė 23 įtariamuosius nusikaltimais, 28 viešosios tvarkos pažeidėjus, 22 kitų Administracinės teisės kodekso straipsnių pažeidėjus.

Penktadienio vakarą sulaikyti ir Klaipėdos miesto antrąjį policijos komisariatą pristatyti trys vaikai, daužę bendrovės Sandėlių gatvėje angaro langus. Visi nepilnamečiais yra gimę 2001-2002 metais.

Tą patį vakarą, apie 23 val., Tiltų gatvėje policijos pareigūnai sulaikė grafitininką. Jaunuolis, gimęs 1997 metais, purškiamais dažais sugadino namo sienas ir leidosi bėgti, bet patrulių buvo sustabdytas. Jo kuprinėje rasta dažų flakonėlių, rankos buvo suteptos. Vaikinas nuvežtas į Klaipėdos miesto pirmąjį policijos komisariatą.

Sekmadienį paryčiui niokoti ir gadinti svetimi automobiliai. Kurpių gatvės kieme įkliuvo automobilio veidrodėlį nulaužęs 25-erių metų vyras. J. Janonio gatvėje neblaivus buvęs sugyventinis gadino savo buvusios draugės mašiną: nulaužė veidrodėlius, išdaužė stiklą. Jis sulaikytas ir nuvežtas į Klaipėdos miesto pirmąjį policijos komisariatą.

GALERIJA

  • Pareigūnai uostamiestyje sulaikė grafitininką
  • Pareigūnai uostamiestyje sulaikė grafitininką
  • Pareigūnai uostamiestyje sulaikė grafitininką
Rašyti komentarą
Komentarai (2)

cbkn

Reikejo vietoje priplakti iki samones netekimo, o paskui liepti nagais ir dantimis grandyti tepliones. Kitaip su tais degradais problemu neisspresi.

jei

jei sugaučiau kas daužo svetimas mašinas pasigailėtų gimę :D

SUSIJUSIOS NAUJIENOS