Apleisto kiosko rūsio duobėje – vyro lavonas | KaunoDiena.lt

APLEISTO KIOSKO RŪSIO DUOBĖJE – VYRO LAVONAS

Žmonės miršta netikėčiausiose vietose. Trečiadienį vakare klaipėdietis pranešė apleisto kiosko rūsio duobėje radęs lavoną.

Prano Lideikio gatvėje jau kelis dešimtmečius riogso buvusio prekybos kiosko likučiai. Gruodžio 29-osios vakare, jau sutemus, bendruoju pagalbos telefonu paskambinęs žmogus pranešė pamatęs šio kiosko rūsio duobėje žmogaus kūną.

Kol kas nežinia, kaip šis asmuo galėjo pamatyti lavoną, kioskas seniai apleistas, tamsoje ten vaikštinėti pavojinga.

Apie 19 val. į įvykio vietą atskubėjo Kriminalinės policijos pareigūnai ir ekspertai. Kūnas tikrai gulėjo duobėje.

Tai buvo vyras, iš pažiūros jam galėjo būti apie 60 metų, apie 170 cm ūgio. Žmogus buvo šiltai prisirengęs, vilkėjo dvejas kelnes, ne vieną megztinį ir striukę. Iš to spėjama, kad tai galėjo būti benamis.

Jokių dokumentų, leidžiančių nustatyti mirusiojo asmenybę, neaptikta. Kūną iškėlė ugniagesiai. Pareigūnai atidžiai apžiūrėjo lavono radimo vietą. Policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą mirties priežasčiai nustatyti.

Tikimasi, kad ekspertai atsakys į klausimą, ar žmogus susižeidė krisdamas į maždaug dviejų metrų gylio rūsio duobę, ar ten glaudėsi ir mirė sušalęs.

Tos pačios dienos vakare, prieš pat 22 val., policininkai iškvietė gelbėtojus į Statybininkų prospektą. Būta įtarimo, kad viename daugiabučio namo butų gali būti miręs žmogus.

Gelbėtojai pakilo iki buto automobilinėmis kopėčiomis ir pateko vidun per pravirą langą.

Bute rastas miręs 56-erių vyras. Apžiūrėję jį pareigūnai smurto žymių neaptiko.

Panaši istorija tądien pasikartojo viename Debreceno gatvės namų. Čia artimieji rado mirusį 57-erių vyrą, o Klaipėdos rajone, Lelių kaime – mirusią 56-erių moterį.

Visais šiais atvejais bus aiškinamasi mirties priežastis.

Rašyti komentarą
Komentarai (10)

Melas niekada netaps tiesa.

Krenta skiepu aukos kaip lapai rudeni/ Niunergo naujas tribunolas tikiu kad bus, Laiko klausimas kada uz siuos nusikaltmus bus atsakyta/ Cia ne tik medicinines etikos pazeidimas// Y daug klausimu ateiti turetu buti atsakyta ir istirta Nubaudziant visiuose lygiuose dalyvavusius siuose nusikaltimuose. Net ir vykdziusius nurodymus, kai siu nei po antrojo pasaulinio karo nebuvo pasigaileta. Atmintis raso istorija. O ne laimetojai ir valdytojai ja perkuria,. Melas niekada netaps tiesa. Tiesa kaip ir laisve turi prigimty iskilti net ir po daug sluoksniu melo, net ir patiriant didziule priespauda.

Pil.

Šunys,katės dabar svarbiau kaip žmogus.Svarbu buvo paskiepyti žmones ,dabar tegul griūva ir miršta,manau nuo skiepų.Turėtu rašyti ar miręs žmogus buvo paskiepytas.

tai tikrai

Kazkokie absurdai, visur metosi lavonai, kas gali buti siaubingiau, niekas nesiaiskina ir nepranesa, kas tai per lavonai, ar tai benamiai, ar ligoti zmones, kurie negali gauti, nespeja gauti med pagalbos ir nusibaigia laiptinese, pasiurese, darzonese, nes senuksi vienisi ligoti, palieksmi likimo valisi
DAUGIAU KOMENTARŲ

SUSIJUSIOS NAUJIENOS